Уряд на чолі з Арсенієм Петровичем перебуває у потойбічному світі і абсолютно не хоче розуміти своїх громадян

Уряд на чолі з Арсенієм Петровичем перебуває у потойбічному світі і абсолютно не хоче  розуміти своїх громадян

Віталій Бала, директор Агентства моделювання ситуацій:

«На жаль, уряд на чолі з Арсенієм Петровичем перебуває у потойбічному світі і абсолютно не хоче  розуміти своїх громадян, бути відповідальним перед ними.

На мою думку, в кризові моменти, які зараз переживає Україна, влада повинна об'єднатися з народом і бути в таких самих умовах, що й усі. Уряд натомість живе, як п'ять років тому, неначе в країні все добре.

Люди вже оцінили Арсенія Яценюка і його політичну силу «Народний фронт». Це суттєвий удар по голові уряду, тому що більшість людей, які за нього голосували, свого часу були орієнтовані на «Батьківщину».

Відбувся перехід до владних кабінетів частини колишніх соратників Тимошенко - такий собі перехід Суворова через Альпи. Безумовно, коли люди побачили, що їх вкотре обдурили, вони перестали підтримувати «НФ» і почали повертатися до «Батьківщини».

З цієї точки зору можна розглядати ту чорну PR-кампанію, що розгорнулася персонально проти Тимошенко і проти її політичної сили. У мене таке відчуття, що тепер усі пропозиції Тимошенко і «Батьківщини» будуть ігнорувати, та ще й оголошувати, ніби Тимошенко в такий спосіб заробляє собі додаткові бонуси напередодні місцевих виборів. Бо для «НФ» це питання життя і смерті!

Влада повинна максимально полегшувати життя людей, тому соціальний пакет законопроектів, які були подані «Батьківщиною», мав бути ухвалений уже давно. Влада повинна не збільшувати податки і тарифи, а давати людям можливість почуватися краще. І законопроект №2832 має бути прийнятий, адже це абсолютно нормальні речі для відповідальної влади.

Важливо, щоб у тарифоутворенні все було прозоро і зрозуміло. Мені ж здається, що вони хочуть щось вкрасти у свого народу за допомогою тарифів. Скільки можна брехати і брати цифри зі стелі?

Вони мусять абсолютно зрозуміло показати, як нараховуються тарифи і звідкіля взагалі беруться ці цифри, тому що не треба вважати себе найрозумнішими, а всіх інших мати за дурнів.

Складається враження, що уряд Яценюка з ним на чолі наробив помилок не тому, що не знав, а тому, що упевнився у своїй непогрішимості».

Джерело gazetavv