"Усі раптом. Про технологічні хитрощі" - Віктор Бобиренко

"Усі раптом. Про технологічні хитрощі" - Віктор Бобиренко

Всі вже бачили нове дослідження Рейтингу. Вставлю 5 копійок.
1) Рівень довіри-недовіри це не рейтинг підтримки. Тму що як що я навіть не довіряю Петренку, але голосую за нього, бо Іванова ненавиджу взагалі капєц як.
2) Про те, що Кличко може стати для декого з українців заміною Петра Олексійовича - я говорив ще минулої осені. Порошенко поправішав, а це не усім подобається. Ну і в 70 раз забагатів, ліпєцк-свинарчуки-мальдіви, тосьо. У цей міф вірить ще багато.
3) У нас усі президенти з часом правішають. Але зіграв на цьому лише Кучма. Наступного разу це повториться. Бо голосуватимуть у другому турі за будь-кого, аби лише не проросійський політик (кого б вони не виставили - Бойка чи Медведчука, чи ще когось).
4) Щоб стати президентом - потрібно домовитися з телеканалами. Вони ще й досі формують думку. А ФБ тільки срачами розганяє теми телебачення. Тобто, умовно, Кличку чи Гройсману треба домовлятися з олігархами про підтримку, а московський пул Медведчука нейтралізувати позитивною присутністю на інших каналах.
5) Найбільшим феноменом у виборчому процесі можна назвати принцип "Усі раптом". Це коли усі оглядуються за кого голосувати, питають один одного, обговорюють. А потім популярність визначеного росте як на дріжджах. У Зе! у грудні 18-го було 5-6%. А вже у кінці січня - під 30-ть.
6) Я так розумію, по всім розкладам парламентські вибори будуть раніше президентських. І от ті, хто домовиться виступати парами (наприклад Кличко - Гройсман чи Філатов - Кличко) отримають бонус. Розкрутити партію на всеукраїнський рівень можна. А виходить, що домовлятися треба і з олігархами і між собою.
Для українців усе не вихід. Бо так чи інакше - консервує систему.
Хіба-що нова суспільна угода, зміна Конституції і парламентська республіка.
Тут якраз буде заміна у США. Буде Блінкен. Буде новий посол.
Інші союзники переосмислять співпрацю з Україною і громадянським суспільством.
І можна вкидати нові ідеї по зміні системи.
Але ж... Слабенький Вовочка, тепла ванна. І Коломойський.
Ех.
P.S. А ви помітили, що антирейтинг Порошенка скоротився?