"Успішний план для України від Трампа, який змоделював Майк Помпео у WSJ" - Олег Шарп

"Успішний план для України від Трампа, який змоделював Майк Помпео у WSJ" - Олег Шарп

Створити програму «ленд-лізу» на 500 мільярдів доларів для України. Дати Україні зайняти стільки, скільки їй потрібно, щоби купити американську зброю для перемоги над Росією.

Зняти всі обмеження на види зброї, яку Україна може отримати та використати.

Використовувати енергорезерви Америки. Це оживить економіку США, знизить ціни і скоротить бюджет Путіна.

Відновити зв'язки з Саудівською Аравією та Ізраїлем та працювати разом проти Ірану. Це стабілізує Близький Схід та створить можливість для саудівців приєднатися до США у видавлюванні Росії зі світових енергетичних ринків.

Запровадити реальні санкції проти Росії. Санкції адміністрації Байдена звучать добре на папері, але недостатні. Наприклад, Казначейство звільняє російські банки від санкцій США, якщо їхні транзакції пов'язані з виробництвом енергії — найважливішим джерелом доходів для військової машини Кремля.

Нарощувати оборонну промисловість Америки.

Ці кроки дозволять Трампу встановити умови угоди. Війна негайно припиняється. Україна нарощує значні сили оборони, щоби Росія ніколи більше не нападала.

Ніхто не визнає окупацію Росією і заявлену анексію будь-яких українських територій — так само, як ми ніколи не визнавали приєднання країн Балтії до СРСР і не визнавали Східну Німеччину до 1974 року.

Україна відновлюється за рахунок репарацій із заморожених резервів центрального банку Росії, а не за рахунок доларів американських платників податків.

Україна вступає до НАТО якнайшвидше.

Якщо Росія виконає ці умови, то Захід поступово зніме санкції. Вони будуть повністю зняті, як тільки Україна вступить і до НАТО, і до ЄС.

❗️Реалізація цього плану дозволить США показати зуби і довести, що саме Штати, а не покидьки з росії, правлять бал у сучасному світі. І замість того, щоб прислухатись до Помпео, який обіймав посаду директора ЦРУ та державного секретаря в адміністрації Трампа, Рудий Лис щось там белькоче про те, що росіяни перемогли Гітлера і Наполеона, а пу і сі - суворі хлопці, яких повинен боятись весь світ.

Агов, американці, згадайте, що у вас одна тільки Каліфорнія виробляє більше продукції, аніж вся Росія; у вас найбільша в світі економічна та військова міць, ви завжди стояли на стражі демократії та свободи. Давайте нарешті вже усім селом доб`ємо цього виродка путіна, який тільки те й вміє, що блефувати та брати всіх на слабо. Why not?