"Уся службо-«народна» влада на місцях отримала однакові темники" - Віктор Бобиренко

"Уся службо-«народна» влада на місцях отримала однакові темники" - Віктор Бобиренко

Куди не глянь, усі нардепи мажоритарники і губернатори областей говорять про «Велике будівництво». Це все на місцевих каналах. Вчора подивився на це «вєліколєпіє» у Полтавській області, сьогодні у Сумській.
І, головне, майже слово в слово. Перефразовуючи Кота у чоботях: ким побудована ця дорога? маркізом Карабасом (закреслено) Володимиром Зеленським.
Хоча, якщо чесно, то у 2018 році при Гройсмані побудували доріг точно більше. Але про це ніхто не знає. Скільки доріг – ніхто не міряв.
Але якщо в середньому штук по 5-ть телеканалів у кожній області буде нести «в мір» такі сюжети, та так кожен день, то до осені у Слуг рейтинг не впаде, навіть якщо Зе! знову зіграє «собачий вальс» на роялі.
Воно піпл, канєшно ж, не розуміє, що кожен сюжет – це 8-15 тисяч ( в залежності від регіону) та помножені на 5-6 телеканалів у кожній області та помножені на кількість областей – то ого! І виникне питання: «За чєй щот банкєт?».
Але для тих, хто щиро, (без «щас вип’ю і буду говорити з телевізором і ржать») це буде дивитися такі підрахунки явно складні.
А ви питаєте, чому рейтинг Зеленського падає так повільно, коли усі розумні люди уже все розуміють? Отож.
І темники, як технологія, здавалося б, забута з 2004 року – знову успішна.
Але деякі голови адміністрацій пішли далі і проявляють ініціативу.
Так, я недавно вислухав до секунди розмову Гордона з Гіркіним. Гіркін чесно визнав, що монастирі Московського патріархату використовувалися терористами, як бази для переховування, складування боєприпасів, а послушники носилися по приходам і налагоджували «явки-паролі».
Для мене висновок очевидний: в монастирях московської церкви часто сидять вороги. І часто вони пособлюють терористам.
А Роман Грищенко, голова Сумської ОДА у РОБОЧИЙ час, на мої гроші платника податків відвідав монастир, який славить у кожній молитві патріарха Кіріла, котрий славить у проповідях Путіна. Обана. Зокрема він заявив:
«Разом, у тісній співпраці ВЛАДИ-бізнесу-громади, ми повинні зробити все для того, аби на територію Мовчанського монастиря приїздило якомога більше паломників зі всієї України. Щоб монастир був потужним духовним та культурним магнітом».
Духовним і культурним магнітом.
І отут я не впевнений, що про це було в темниках з Офісу президента.
З деяких пір мене уважно читають в Офісі президента. І я дуже прошу: хлопці, дайте шалабана Сумському губеру. Бо він, як колишній військовий прокурор наче б і мав знати, що подібні речі можуть колись бути кваліфіковані, як державна зрада.
Ну і взагалі: треба не відхилятися від курсу партії і усі зигзаги проходити в «стройних рядах».
А Володимир Олександрович набрався мужності і вже назвав режим Путіна: «та сторона».
Це вже прогрес.
За що на нього тут же нацькували Рамзанчика, бо знають, що Вова рипить перед горцями.
Але хай Володимир Олександрович не боїться. Ще понад 40% громадян свого Бубочку злому і бородатому не віддадуть.
Хоча це не точно.

Віктор Бобиренко