"Уявіть собі картину..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Уявіть собі картину..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Прямую я щось так сторіччі у 17-му під час війни вулицею міста в якомусь вільному одязі. І оточують мене цепаки, варта міста або княжі вояки. І питають вони мене: "Ти такий-сякий чому не у війську?!" А я їм у відповідь: "Рило немите! А ну на чотири кроки назад! Ти як до чесної людини вітаєшся?!" Вони починають мене оточувати, але я дістаю свій шляхетський привілей, пред'являю. І зразу все міняється, переді мною кланяються, вибачаються і говорять: "Мосці-пане! Ходіть далі пивце кружляти, обідом ласувати та жіночок тішити!"

Уявили? А тепер наші дні. Йду я так само у вільному одязі. До мене наближаються службовці ТЦК з поліцейським. І різко так: "Документи! Ви чому не в армії!" Я їм: "Панове, побільше ввічливості. Я нічого не порушив!" Поліцейський наближається до мене, а воєнкомівські починають оточувати. Але тут я дістаю свій шляхет... вибачте, військовий квіток. І настрій воєнкомівських різко міняється: "О! Свій! Сержант? Фронтовик? Бахмут? Братик, ніяких проблем - ходи далі пивце кружляти..." Ну і за списком.

Реально?

А ви читали пост Безуглої про посилення мобілізації? В армію будуть забирати від 25, жінок - будуть мобілізовувати, цілу групу населення позбавлять відстрочки...

До речі! А хто-хто мені там писав, що громадянина України не можна позбавдяти громадянства? Депутат Безугла вже написала про обмеження прав тих, хто ухиляється від мобілізації. А раніше питала про ставлення до того, що ухилянтів будуть позбавляти громадянства і українських активів.

Це не я писав, це народний депутат правлячої партії і заступниця голови комітету з національної безпеки. Слабо?

Мені тут один видавлений блогер закидав ніби я хочу стати паном. Насправді мене уже зробили паном - влада з якою я боровся від першого дня її існування і яка як раз видавила того блогера за кордон.

Все ж таки історія любить іронію. Чуваків які реготали з "Армії. Мови. Віри" і які писали мені "Якщо виграє Порошенко ти ще двадцять років сидітимеш в окопі" тепер як раз відправлятимуть в окопи. Бусиками.

Ну, ми їх за руку не тягнули - вони самі обрали цю владу.

Ласкаво прошу до ЗСУ.