"В Болгарії тепер буде новий український посол" - Сергій Фурса

"В Болгарії тепер буде новий український посол" - Сергій Фурса

І це буде сексологиня. Відразу почуто багато зради. Але ж це геніальна ідея.

Ми же хочемо, щоб українські посольства стали популярними, щоб посли могли впливати на перебіг подій, просувати інтереси українського бізнесу. А що може впливати більше, ніж секс? Що краще за все продається, ніж секс? Отож бо і воно.

От пройде півроку і ми побачимо, як потягнуться черги болгарських політиків до українського посольства. Вони будуть приходити на консультації. Бо просто ходити до сексолога їм буде соромно. Але вони будуть ходити до українського посольства і їх ніхто на цьому не спіймає. 

Ніхто не скаже, що в них сексуальні проблеми. І вони будуть йти і йти. Навіть російські шпигуни і агенти впливу у Софії стануть розкривати душу на дивані українського посольства. Потім потягнуться брюсельські бюрократи, яких прямо там, на дивані, будуть вербувати в агентів впливу України. 

Пройде час, і цю новацію на озброєння візьмуть провідні держави світу. Які зараз перебувають у ілюзії що дипломатів треба довго і нудно навчати, як тих пілотів стратегічної авіації в Росії, витрачати на це кошти, шукати таланти, вчити історії і праву. Вчити мови. 

Аматори. Невігласи у підборі кадрів. А Україна показує всьому світу, що все простіше. 

Є єдина мова для всіх – то мова кохання. І нею буде говорити українське посольство…