"В цьому вся суть цих зелених нацюцюрників" - Mason Lemberg

"В цьому вся суть цих зелених нацюцюрників" - Mason Lemberg

Істота, яку в Україні звинувачують у вчиненні тяжких злочинів проти України, істота з приводу формального затримання якої влада і придворні шалави (які живуть на вкрадені в солдата гроші) влаштовували цілу інформаційну гулянку з розйобами, сльозами, соплями і дякуваннями Володимиру Олександровичу і його сталевим яйцям... ця істота спокійно робить паспорт України у мобільному сервісному центрі закордоном.

І тут окремий нюанс:

Для того щоб зробити паспорт потрібно перед тим записатися на прийом. Тобто, дані про те що ця хйня буде робити паспорт України в них були задовго.

І що? І нічого. А могла хоча б машина зламатись.

І як тут для контрасту не згадати як попереднього президента при поверненні в Україну перед вторгенням не хотіли впускати, бо не впізнавали його. Як тут не згадати як його ж не випускали з України на якусь конференцію (чи що) бо "не читався" QR-код на листі підписаному головою Верховної ради.

І мова, звісно, не про Порошенка а про те, що якщо цим худобі з Банкової треба нашкодити, то способи вони завжди знаходять, навіть в умовах нібито політичної єдності (QR -код "не читався" в цих умовах), але ускладнити життя колаборанту і військовому злочинцю (про якого ти з шалавами спеціально хвалився), залишивши його без документів... то ні, ні, в жодному разі. Навіть коли можна придумати 100 елементарних законних способів не зробити це.

От в цьому вся суть цих зелених нацюцюрників:

Влаштовуємо шоу про арешт шарія з оральними ласками всіх придворних шалав -> через кілька місяців робимо шарію новий паспорт щоб не мав проблем з перебуванням закордоном.

Закриваємо московський патріархат історичним рішенням -> по факту забороняємо 2 дідам в сарафанах проводити операції з цінними паперами.

Виганяємо колабораціоністів і злочинців з Лаври -> влаштовуємо договорнячок, а через місяць вся скотобаза забула і мовчить що нічого не відбувається, а попів які вчиняє злочини (і визнають це) засуджуємо умовно.

Пихдимо що боремося з ворогами -> голосуємо з шуфричем і бойком за шкурняки.

Ви серйозно вважаєте, отак на логіку і здоровий глузд без емоцій, що вони здатні принести перемогу над росією?