В Чернігові наші "доблесні" мусора вийшли на мітинг

В Чернігові наші "доблесні" мусора вийшли на мітинг

Думав може їм нема чим зарплатню платити, але ні. Оказується їх звільнили за те що під час окупації вони здриснули у зах.області України, а тепер повернули і хочуть продовжувати "работать".

Це все дуже прикро. Я в принципі завжди казав і що так воно і буде. В нас немає поліцейських за рідким виключенням. Є мєнти і мусора. І проблема тут навіть не в мітингах. Проблема в правоохоронній системі держави в цілому. І це дуже і дуже велика проблема яку потрібно вирішувати негайно інакше нам як державі буде кердик. Суть проблеми що в нас не діє система покарання.....точніше вона діє для мілких злодюжок, а якщо це топ-клрупціонер який вкрав мільйони то йому немає чого боятись. Ще жодного топ-клрупціонера за 30 років незалежності не посадили, а вони обікрали державу на мільярди гривень. Мусорів, суддів, працівників прокуратури , митниці, пограничників теж ніхто не карає, а це сама корумпована частина номенклатури.

Також в країні не працюють закони воєнного часу. Взагалі не працюють. Не треба бути юристом щоб зрозуміти що ось ця мусорня вчинила акт державної зради по суті ставши дезертирами. Ми, у відкритих джерелах можемо почитати інфу що передбачено для дезертирів. А натомість ми бачим що вони ще ц мітинги влаштовують. А якщо вони влаштовують мітинги значить вони впевнені що їх не посадять, а при хороших розкладах поновлять на роботі. І коли орки знову прийдуть на їх їх і нашу землю вони знову втечуть. Бо - НЕПОКАРАНИЙ ЗЛОЧИН ПОРОДЖУЄ НОВИЙ ЗЛОЧИН.

До того ж тут є ще один аспект - психологічний і масовий , який стосується тих чоловіків призовного віку які в силу тих чи інших обставин ніколи не тримали в руках зброю і не мають навиків поводження з нею, якщо їм прийде повістка з військомату

Що буде робитися у них в голові маючи такий приклад . Адже мєнти на відміну від цих чоловіків мають навики поводження з автоматичною зброєю і вогневу підготовку.

Olexandr Sania