Від погроз депутатам до погроз Вселенському патріарху

Від погроз депутатам до погроз Вселенському патріарху

Всім священикам РПЦ розіслали листа із управління справ Московської патріархії із вказівкою щодня читати молитву, де Бога просять «про перемогу російської зброї». У молитві говориться, що на Росію напали, щоб «розділити і занапастити її єдиний народ». Гундяєв просить Бога "дати розуму українцям або їх покарати", врятувати «захисників Вітчизни» від смерті, ран і полону та подарувати їм «перемогу».

❗️Нещодавно адвокат Р.Амстердам, якого Новінський найняв для захисту УПЦ МП, від погроз депутатам перейшов до погроз Вселенському патріарху Варфоломію.

Спочатку Амстердам закатив істерику, стверджуючи, що на всіх депутатів, які підтримують законопроект про обмеження діяльності УПЦ, будуть накладені американські санкції, та їх дожене кара небесна, а потім зажадав від Варфоломія захистити прихожан Московської церкви.

Які ще аргументи потрібні нашим обранцям для того, щоб остаточно заборонити п`яту колону Московії в Україні? А українці самі розберуться, якому Богу молитись та як жити на своїй землі.