"Від властивого рівня азійського холуйства мене ще добряче тіпає" - Карл Волох

"Від властивого рівня азійського холуйства мене ще добряче тіпає" - Карл Волох

«Президент сказав, що я йому потрібна в Офісі…» - заявляє міністерка й подає заяву про звульнення.

«Мій президент мені довірив…»

«Нова програма президента»

«Найвеличніший…»

Портрети.

Білборди.

Я вже, мабуть, змирився із тотальною некомпетентністю, безвідповідальністю, розвалом інституцій і системним порушенням Конституції цією владою. Але від властивого їй рівня азійського холуйства мене ще добряче тіпає.

Думаєте, звикну?

Я колись уже писав, що дуже сподіваюся, що в слідства є якісь оперативні матеріали, котрі доводять держзраду Шуфрича - листування з куратором із РФ, телефонні розмови з передачею певних чутливих для нацбезпеки матеріалів, виписки з банківських рахунків, куди приходила винагорода, тощо. Бо інакше спроба пришити йому цей важкий злочин на підставі просто публічних висловлювань - це беззаконня й свавілля.

Як ми й підозрювали, ні чорта серйозного в слідства немає. Оце вбозство, де Шуфричу намагаються пришити фінансування тероризму на підставі сплати послуг охорони його кримського майна фірмі, котра повʼязана з Росгвардією, на злочин точно не тягне. А якщо це так трактувати, то Зеленського слід арештувати й стратити негайно, адже це він ініціював і провів у Парижі переговори про новий контракт із транспортування до Європи російського газу (котрий діє й сьогодні). І тим поповнив касу держави-терориста на сотні мільярдів доларів (а не десятки тисяч, як Шуфрич).

Я терпіти не можу цього персонажа точнісінько так само, як ви (чи й більше). Але якщо можна чинити беззаконня по відношенню до нього, то й до будь-кого з нас також. Відповідально вам кажу.

П.С. До речі, Порох на собі це вже відчув