"В ДБР ЗАЯВИЛИ ПРО ДЕРЖЗРАДУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"В ДБР ЗАЯВИЛИ ПРО ДЕРЖЗРАДУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

У Зеленського хотіли сьогодні влаштувати шоу "ДБР вручає підозру Петру Порошенко" - і шоу вони таки дочекалися. Тільки не того, на яке сподівалися.

До ДБР прийшли депутати "Європейської солідарності" Із заявою про державну зраду і фінансування тероризму, здійснені групою осіб на чолі з Зеленським В. А., що працює президентом в офісі Єрмака і перебуває в статусі потерпілого після зустрічі з відеороликом записаним депутаткою Фединою і ветераном Звіробій. У заяві зазначено що дії злочинного угрупування на чолі із Зеленським В. А. завдали державі Україна жахливої шкоди, позаяк держава Україна втратила свою енергетичну незалежність і почала закуповувати вугілля у країни-агресора.

За словами депутата Артура Герасимова заяву у ДБР було зареєстровано. Тобто тепер депутати "Європейської солідарності" мають всі підстави вимагати виклику на допит в ДБР громадянина Зеленського В. А. (не тільки як потерпілого), створення парламентської комісії по факту державної зради Зеленського В. А. що працює президентом в офісі Єрмака і сидить в одному кабінеті з Левченко М. (особою невідомого роду занять). А ще - про накладання санкції на бізнес громадянина Зеленського В. А., тобто студію "Квартал-95" керовану помічником Зеленського на громадських засадах (!) Шефіром, яка регулярно продає серіали до країни-агресора.

Крім того, депутати "Європейської солідарності" і адвокати Петра Порошенка зафіксували службовий злочин зроблений службовцями ДБР. Адвокатів Петра Порошенка до ДБР не пустили з формулюванням: "Участь адвокатів під час процесуальних дій не передбачена". Без перебільшення таких заяв не було навіть за Кучми і Януковича.

Зараз зі службовцями ДБР почали проводити чергову виховну роботу, роз'яснюючи їм що Україна живе не за КПК часів сталінського СРСР, а за зовсім іншим документом прийнятим в іншій країні, тобто у вже Незалежній Україні.

Ну й на біс, адвокат Петра Порошенка Ігор Головань подав клопотання про допит в якості свідків по вугляній справі громадян Зеленського В., Арахамії Д., Верещук І., Гетманцева Д., Безуглой М. та Веніславського Ф.

Особисто я шоу яке відбулося у ДБР - задоволений. Не знаю чи оцінять дії депутатів ЄвроСолідарності в ОПУ. Але помітять точно - не сумнівайтеся.