"Відкритий лист до Юрія Бутусова" - Роман Дунін

"Відкритий лист до Юрія Бутусова" - Роман Дунін

Вступ.

Пане Юрію, 21.11.23р. у розділі «Резонанс» на підконтрольному Вам ресурсі «ЦЕНЗОР.НЕТ», за авторством Тетяни Ніколаєнко з‘явився матеріал із назвою «Справа обвинуваченого у держзраді Кулінича: Чи є там компромат на Єрмака і Зеленського». У вказаній публікаціі автор, посилаючись на джерело в правоохоронних органах, вказав моє прізвище та зазначив, що я разом із Куліничем та родинами «переховувались в перші дні війни в Голосіівській Пущі у Онуфрія, там у них монастир і санаторій, там вони і жили». У кримінальному провадженні стосовно мене вже були подібні наклепи, як то «Втік до мами на Волинь», «Не було у Харкові місяць», та інші. Кожен із авторів цих фейків вже отримав багатомільйонний позови, а ця брехня неодноразово спростована. Враховуючи той факт, що Ви були у мене в Управлінні і бачили мене особисто, в той час коли нібито місяць мене в Харкові не було, Прошу - видалити з матеріалу вище вказаний фейк стосовно мене або виправити. А з урахуванням того, що автор, на підконтрольнім Вам ресурсі неодноразово цитував мене та посилався на моі публікаціі, Прошу Вас, відповідно до діючого законодавства, розмістити у той самий спосіб у розділі «Резонанс» мою позицію із викладеноі у матеріалі інформаціі, для збереження принципу неупередженноі журналістики.

І повагою для Т.Ніколаєнко, першу ніч в Києві, з 26 на 27 лютого я провів на другому поверсі ЦУ СБУ на вул. Володимирська 33, зайнявши позицію для відбиття потенційного штурму росіян разом із своім спецназом і дійсно спав десь години дві на виломаній двері (ось прямо на ній) із відкритими вікнами та кулеметним розрахунком на позиціі, а в ніч з 27 на 28 також години дві-три, після наради керівництва СБУ за тією ж адресою тільки вже у підвалі, у ніч з 28 лютого на 1 березня, я за тією же адресою вантажив боєкомплект та формував колонну на виізд і спати ліг вже 1 березня ввечері після приізду в Харків, ну і звичайно я можу це аргументовано довести, як доводжу все що кажу вже другий рік. На всяк випадок, Онуфрія, Епіфанія, Асмана чи Камінецького на Володимирській 33 в ті дні я не бачив. Ну а тепер текст із моєю позицією, як того вимагає Закон.

«КАЗКОВІ, чи то ФЕЄРИЧНІ люди в СБУ»

Насправді, головним КАЗКОВИМ або ФЕЄРИЧНИМ в системі СБУ є Василь Малюк. Створити цілу плеяду казкових персонажів та «агентів краіни окупанта» треба ще додуматись. Але почну по порядку.

Перший затриманий та визначений «зрадникком» був О.Кулініч. Своє бачення з цього приводу я вже викладав на сторінках в інтернеті з назвою Роман Дудін, але…Цікаві коментарі у матеріалі Т.Ніколаєнко так званого співробітника правоохоронного органу (по тексту схоже чи сам Вася, чи Саленков, якого доречі я звільнив за абсолютну профнепридатність) він радить не звертати увагу ні на що та вважати Кулініча зрадником виключно на його «авторитетній» заяві. А я вибачаюсь, а що там із розмінуванням Херсонщини? А втеча в Киів? Куди зникли обвинувачення, які так голосно заявляв Малюк? Що маємо по факту - розслідування ВВС прямо вказує на політичне переслідування. Флешку яку знайшли на конспіративній квартирі СБУ «Карл!!!» та другу, яку знайшли при затриманні Кулініча, адже кожен поважаючий себе сбушнік носить компромат із собою постійно (може знадобитись у любий момент). Окремо цікава історія з коментарем записів - «правоохоронець» каже що там є докази по Ермаку, по Беляєву, але це російська ІПСО. Вибачаюсь, все що стосується Ермака та Зеленського ІПСО? Так на цій флешці грунтується державна зрада, як вибирати будете? С приводу «не знали де Баканов», а що Васині втікачі не знали де Баканов? Я в Киеві був з вечора 26 лютого по ранок, чи ніч 1 березня, Баканова бачив постійно. З 24 лютого був на постійному звязку, жодних проблем не виникало, а от де був Василь Малюк? Васю ніхто не бачив і не чув. Окрім напевно власників депозитаріів банків. Цікавий комент про те, як керував Кулініч, «правоохоронець» каже, що з Кулініча посміялись і все. Ті хто дійсно були в той час в Києві пам‘ятають, що посміятись з Кулініча або Поклада, тоді можливо було лише з летальним кінцем для себе. Обидва виконували накази Баканова, і обидва дуже скорі на розправу, а особливо в той час, коли існування Украіни висіло на волосині, любе невиконання наказу розглядалось як зрада. Тому навіть не смішно. І найулюблиніше - поясніть нарешті цьому ФЕЄРИЧНОМУ Васі, що таке агентурне проникнення, що таке технічне проникнення, дайте йому підручнік, або навчіть користуватись гуглом, ось реально іспанський сором від його заяв.

Другим «зрадником» призначили мене Романа Дудіна. Другий рік у в‘язниці на чистому аркуші паперу, зате з операми Васі на кожному суді. Також міжнародний розголос, у мене вже Politico зі своім розслідуванням і також висновком про політичні мотиви переслідування, а тепер ще й Forbes розповіло, що Харківщина заробила дуже багато, але жодноі копійки не витратило на військових, але Синегубов і Терехов героі, а я «зрадник». Нагадаю, що саме вони є основними свідками проти мене. В справі спростовано все, що можливо, але Вася «наполягає».

Третій «зрадник» Червінський, і тут присутній Вася, намагання догодити Єрмаку знову ж таки вийшло на міжнародний скандал із Північними потоками та травлею бойового офіцера.

Підведем підсумки Васіних казок. Створив для Зеленського на рівному місці, як мінімум три величезних проблеми політичного характеру. Кулініч - плівки з записами всього оточення та самого Зеленського. Дудін - намагання керівництва держави по здачі Харківськоі області. Червінський - створення міжнародних проблем.

Чи знає про цей кейс Зеленський? Мені достеменно відомо, що йому доповідали про повну маячню Васіних «спецоперацій», на Васю злится, але що робити далі не розуміє. Підказка від мене, ще пару десятків офіцерів Васі віддай. Що робить Вася? Лякає Зеленського майданом, обіцяє врятувати. Таке відчуття, що в певних колах відбувається перепис ід. ..,т ..ів.

Що буде далі? Доведеться відпускати та вибачатись, притягати до відповідальності пречетних до політичних переслідувань. Але швидше за все це відбудеться вже після зміни влади в Украіні.