ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧУ ЗСУ ГЕНЕРАЛУ ВАЛЕРІЮ ЗАЛУЖНОМУ

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧУ ЗСУ ГЕНЕРАЛУ ВАЛЕРІЮ ЗАЛУЖНОМУ

"Валерію Федоровичу, пишу тобі вперше після мого затримання. Але остання наша зустріч та мій аналіз ситуаціі справдились на 100%.

Оточення «Гуффі» активно виводить кошти за кордон. Втрата довіри партнерів внаслідок роботи «криворізької школи дипломатії» та корупційні скандали змушують їх шукати нові схеми свого виживання.

Саме з цих причин оточенню «Гуффі» вкрай необхідно направити (створити) потужну, контрольовану хвилю негативу суспільства та відтермінувати свій фінал. Адже виграний час - додаткові мільярди.

Думаю, що ти чудово розумієш проти кого ця хвиля активно «накручується» і кого вирішили зробити винним у всіх провалах останніх двох років.

Тому для тебе є декілька варіантів розвитку подальших подій. Аргументи нижче.

Перший варіант - це сакральна жертва, такий собі «Небесний Генерал», який завджди астрально поруч з кожним воїном, біля могили якого курсанти приймають присягу, а школярі носять квіти.

Але тут є суттєві мінуси. В такому варіанті на цього генерала не покладеш жодної провини. І незрозуміла реакція суспільства та військових на такий розвиток подій.

З плюсів - на сьогодні не має жодноі особи в державі, яка може зайняти цю нішу і створити конкуренцію «Гуффі» та його оточенню. Провину можна покласти на твоїх людей, ти їх вже не захистиш, люди не знають їх, тому не підтримають.

Другий варіант - вже запущено, що, доречі, не заважає в будь-який момент повернутись до першого.

Техніка для прослуховування у твоєму кабінеті могла з‘явитись виключно за ініціативи Малюка. Саме департамент військової контррозвідки має доступ до всіх твоїх приміщень.

Саме для цього у твоєму оточенні присутні так звані ОДР (офіцер діючого резерву СБУ), до мого затримання подібними питаннями займались В.Білик та Ю.Ревега.

Наступним, після збору інформації, буде твоє затримання. Тут швидше за все це задіють ДБР (Сухачов). Їм взагалі без різниці, які замовлення виконувати.

Далі тебе закриють, але вже у Малюка (бо обов‘язково добавлять пару статей по лінії держбезпеки) і «замурують» на три-чотири місяці, щоб навіть повітря в камеру не доходило.

В цей же час на «Марафоні» активно крутитимуть пресрелізи ДБР-СБУ та «розмови з кабінетів» (склеювати вони можуть добре), не виключено, що навіть з Фіделем Кастро, або Піночетом.

Включать Сукубейчук на 1+1, здійснять «сенсаційні» розслідування, головне розколоти суспільство в дусі «не все так однозначно». Паралельно забиваючи ефір любим сміттям, щоб відірвати увагу суспільства від тебе.

Одразу Малюк запустить всі підконтрольні боти та телеграм канали, де за вказівкою, або за гроші будуть виливати на тебе та твою родину тони анонімного бруду із серії «мільярди на рахунках, яхти на Маврикії, посади за гроші, відкати, тощо».

Цим направленням у Малюка буде займатись С.Андрущенко та А.Саленков. Хвора уява цих персонажів дозволить навіть тобі дізнатись про себе та своїх близьких багато цікавого нового, ну і звісно додаємо змонтований «але правдивий» звук та відео.

Прокуратура звісно прийме все, що їм принесуть Малюк та Сухачов, підрихтують та розповідатимуть про «беззаперечні» докази твоєї злочинної діяльності.

Суд - або Печерський, або Шевченківський, тобто або ручний Р.Козлов, або такий же Є.Мартинов. Ось тут на чесність та справедливість навіть не розраховуй. У тебе не приймуть жодного доказу твоєї невинуватості, працює виключно «телефонне право».

Засідання звичайно одразу закриють, біля судів та під залом буде більше співробітників СБУ, ДБР та прокуратури, ніж особового складу в будь-якій бригаді ЗСУ.

Окремо проведуть декілька військових експертиз. Рувін та його КНІСЕ напишуть любе голубе. Неіснуючі закони, декриміналізовані статті це вже є у мене, для тебе також придумають, читай уважно.

На Апеляційний суд не розраховуй. У його голови Я.Головачова тільки вартість офіційного майна більше ніж бюджет ЗСУ, на тому і тримають. Тим паче Я.Головачов працює у зв‘зці з Є.Мартиновим та Р.Козловим (голови Шевченківського та Печерських судів).

Твоє оточення поділять на дві частини, першу - направлять у зведений батальйон та відправлять наприклад звільнити Донецьк. Другу - розкидають по Україні із перспективою переходу в першу групу (звільняти в нас є ще дуже багато чого).

ЗМІ - закордонних просто не пустять, адже засідання закрите, місцеві - навіть ходити не будуть після «розслідувань» Сукабейчук з 1+1. Самих нарваних «відрегулює» Малюк.

Партнери - не втручаються, якщо закрили, значить є за що, вони не розуміють, як в Україні можливо і мертвого посадити, в них не так. Спитають у «Гуффі», той розкаже про «демократію» та «чесний суд який розбереться».

Опозиція - ну по перше її фактично вже не існує, а по друге, наприклад, той же Порошенко не «вмажеться», бо у нього є С.Кривонос, В.Муженко та Р.Червінський, а ти з «зеленої» команди, максимум викаже занепокоєння та поганяє інформаційно. Ну можливо хтось ще також попіариться інформаційно.

Медіа експерти - тут дві групи, перша накшталт І.Ступака, який доречі не служив у війську жодного дня, а з СБУ його звільнили за хабар і не посадили виключно через авторитет покійного батька - будуть розганяти тези Сукабейчук та Малюка. Другі - переважно ті, хто за кордоном, будуть «топити» за тебе, але тобі це не допоможе.

Через півроку-рік можуть повернутись до першого варіанту, але вже без курсантів та школярів. Щось накшталт «сердцевий напад», «совість замучила», прикре самогубство, тощо. Ти їм на 100% вже не потрібен.

Ну і альтернативний третій варіант. Ти внятно пояснюєш партнерам, у першу чергу Штатам та Бритам, що машина на одному колесі не їде. Що не для того щоб перемогти, а принаймі для того щоб втримати те, що є - необхідне повне перезавантаження системи та створення команди з тих, хто нестандартно вирішував надскладні задачі ці два роки.

Команда, що складається з ворожих агентів впливу, дітей місцевих еліт, так званої «золотої молоді», відвертих міських безглуздих не спроможна ні до чого, окрім як до знищення країни, нації, людей.

Часу мало, орки будуть намагатись захопити Куп‘янськ та підперти Харків. А ти пам‘ятаєш, що останні рубежі оборони копав та бетонував там я. Шалене накопичення орків на цьому напрямку прямо свідчить про ймовірну майбутню ктастрофу.

Якщо це станеться - розпочнеться активна фаза другого варіанту.

Нас, офіцерів, генералів, солдат та сержантів, які боронили Україну в різний час, на Лук‘янівці, ІТТ, Аскольді вже до батальйону, і хоч ти змовчав про кожного з нас, але навіщо тут ще й головнокомандувач? Та може й нас на війну вже час повернути, а не дітей по вулицях відловлювати силами ТЦК.

І Валерій Федорович, для киівського торту завжди необхідні яйця."

Роман Дудін