"ВІДОСИК ЖВАНІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ВІДОСИК ЖВАНІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Читачі! Вітаю всіх! До нас прийїхали нові "плівки Деркача"! "Розмова Порошенка з Пуйлом" явно не злетіла як хотіли, і на арену вийшов парламентський ветеран Давід Жванія.

Вирішивши бути сучасним, ця притрушена пилюкою істота заявила про загрозу "реваншу Порошенка" і викатила на нас новий прес охренітельних історій.

З одкровень Жванії ми дізналися, що:
- Майдан фінансувала група товаришів включаючи Порошенка і Жванію;
- ця група товаришів розпалювала в ЗМІ протестні настрої;
- вони вели сепаратні (це як?) переговори з "Партією регіонів";
- вели переговори з іноземними посольствами;
- передавали хабар євродепуататам аби ті підтримали Порошенка.

Іншими словами:
- Жванія назвав Революцію Гідності тим же, чим і російська пропаганда - державним переворотом. Уявіть масштаб розриву шаблону - за Жванією виходить, що Касьянов, Бутусов і Діана Макарова (учасники Майдану) - поплічники і подільники Порошенка! А разом з ними - й низка нардепів від Слуги народу! Слабо?

- Жванія звинуватив у корупції євродепутатів. Переконаний, цим питання обов'язково мусять зацікавитися структури Інтерполу - хай Жванія дасть показання їм, а ми подивимося якою буде реакція. Як на щось серйозне, чи як на чергового міського божевільного?

- Жванія по суті сам себе звинуватив у злочині.

Знаєте, я не буду давати оцінок, ані самому Жванії (а там є чого розказати), ані оцій заяві. Я зараз просто лопаюся від сміху.

Ви оцініть ЯК вони бояться Порошенка? Мені вже цікаво, що ще вони придумають аби спробувати збити рейтинг ЄвроСолідарності?

І так, ви зрозуміли? Загроза реваншу Порошенка - реальна. Це не порохоботи говорять - це Жванія заявив. І знаєте - я з ним згоден. Так-так. Реальна. І аби ця реальність здійснилася, ми зробимо все від нас залежне. Хай знають це всі - до останнього Жванії.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко