В Дружківці кинули гранату біля кафе. Постраждали шестеро людей

Сьогодні вночі п'яний мешканець Дружківки на Донеччині кинув бойову гранату біля кафе. У результаті вибуху гранати біля кафе "Дракон" в Дружківці постраждали 6 людей.

Про це depo.ua повідомили у прес-службі міліції Донецької області.

"З осколковими пораненнями в лікарню були доставлені 2 чоловіки та 4 дівчини. Співробітниками Дружківського міськвідділу міліції затриманий 20-річний місцевий житель, який у стані сильного алкогольного сп'яніння з хуліганських спонукань кинув гранату в палісадник кафе", - йдеться у повідомленні.

Постраждали два чоловіки віком 36 і 25 років. а також чотири дівчини віком від 20 до 23 років.

Встановлено, що безробітний мешканець Дружківки, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, дістав з кишені гранату та висмикнув чеку. Потім, злякавшись, кинув її в палісадник кафе, де вона вибухнула.

"За словами, раніше не судимого підозрюваного, боєприпас він знайшов. Чи це справді так, з'ясує слідство", - відзначають у повідомленні.

"Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він притягується до відповідальності за ч. 4. ст.296 "Хуліганство" Кримінального кодексу України", - повідомив начальник Дружківського МВ Артем Крищенко.

Фігуранту загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.