"Відстала мораль завжди проявиться" - Джон Сміт

"Відстала мораль завжди проявиться" - Джон Сміт

Курська операція ЗСУ підштовхнула у племен на Росії важливу і глибоку моральну дискусію рівня розп'яття Ісуса: радіти поразкам російського війська це - правильно чи погано?

Один з ледарів, пардон, лідерів російської опозиції з партії "Яблуко" лев шлосберг розродився псевдоінтелектуальним і псевдоморальним разлагольствуванням на тему "партія чужой крові". В своєму пості він накинувся на колег з російської опозиції за те, що вони радіють перемогам ЗСУ на Курщині. Він здивувався, що серед росіян багато тих, хто вважає це правильним - радіти знищенню російських військових і поразкам російської держави. Таких шлосберг назвав "дном", звинуватив у зраді расєї і в цілому спробував відмежувати таку політичну думку від "російської".

При цьому сам цей дніщє-опозиціонер добровільно приліпив собі на груди табличку від влади в стилі "она помогала партізанам": "18+ ЕТОТ МАТЄРІАЛ РАСПРОСТРАНЬОН ІНОСТРАННИМ АГЄНТОМ ЛЬВОМ МАРКОВИЧЕМ ШЛОСБЕРГОМ".

Капець.

Йому там колеги кидають всякі приклади з Ремарком, з Ейнштейном. Та який Ремарк і Ейнштейн? Пояснювати, що навіть їх любімий Ленін з більшовиками у Першу світову розвалювали фронт, а потім підписали з німцями мир на німецьких умовах, і зараз Ленін - герой рускіх, це не про те дискусія.

Насправді, це дискусія не про політику. Це приклад про рівень розвитку моралі в суспільствах дикунів.

Для нормальних народів сам факт такої моральної дилеми у рускіх викликає сміх. Бо в усіх розвинутих суспільствах вона давно вирішена. Якщо маньяк-педофіл, за національністю навіть українець, захопив дитину в заручники. Та знищує його снайпер пострілом в лоба. І всі будуть радіти, що добро перемогло.

А от для відсталих племен Залісся, бачите, це - ще моральна дилема. Тут їм треба подумати. Чи морально підтримувати знищення руского маньяка? Как паняць?

Самі, без роз'яснення племінного вождя, вони дійти не можуть: наша країна перетворилася на маньяка, якою керує збоченець розшукуваний міжнародним правосуддям за викрадення і вбивства дітей - радіти знищенню цього маньяка це морально і правильно. Це також абсолютно морально, правильно і по-рускі сприяти знищенню ВСІХ, хто маньяку допомагає. Включно і в першу чергу з російською армією і навіть дашєй дугіной. Бо російська армія з усіма її генералами і нашимі мальчікамі це найперший інструмент маньяка.

Насправді, ось цей персонаж - наш найперший ідеологічний противник. Він начебто не є представником мракобісних путінських кіл, але в ролі прогресиста-ліберала прямо не виправдовує маньяка, але намагається зробити аморальним серед росіян бажання поразки Росії.

Насправді, це для нас вчергове підтверджує думку: росіянство і загальнолюдська мораль - речі несумісні. Цивілізація не уживеться навіть з ось цією опозиційною версією Росії.

Ось ця відстала мораль завжди проявиться.

Ти його спитаєш:

 - Чи погано воювати проти України?

Ну ще тут, коли вони по зубам отримали, він тобі зі скрипом відповість:

 - Ддда, плоха....

Але потім ти його спитаєш:

 - А Чечню і Татарстан утримувати в рабстві це погано?

І отут найліберальніший і найпорядніший рускій опозиціонер зі злістю викрикне:

 - Нєєєєт, Чечню і Татарстан нє отдам! Пусть татарє станут рускімі как і нє било іх! Всєх сжить со свєту!

Відповідно, і висновок для нас із цього всього ключовий: всі оті чатрулетки з рускімі, де українці їм щось пояснюють, це марна справа. Заводити теревені з російською опозицією можна лише заради спортивного інтересу. Реально справжня російська опозиція це були Новодворська і Політковська-Мазепа, які сприяли поразці рашки. Ось це - Люди. Саме такі світ і мають цікавити - Люди на росії, готові зі зброєю в руках знищувати Рейх.

А взагалі, вітаємо цих упирів в реальному світі. Завдяки мракобісу путіну, бажати поразки своїй країні для росіян починає ставати нормою.

Ми обома руками за.