"В ГОЛОВАХ…" - Николай Ильинов

"В ГОЛОВАХ…" - Николай Ильинов

  Вчорашній день ще раз показав, що в головах у наших людей ХЗШ. Тут, в Фейсбуці, будуть писати, що ми в неоплаченому боргу перед тими, хто захистив нашу землю, а вже завтра ми знову будемо чути, що десь водій висадив воїна сьогоднішньої війни, бо він вже виконав план по пільговикам, а 15 гривень за квиток йому зайвими не будуть.

 Це в нас про дідів всі згадують, що вони ОБОВ`ЯЗКОВО всі пішли добровольцями на фронт, ніби то при Сталіне у когось запитували: «а чи не хотіли би Ви на фронт піти?». Але, при цьому серед нас ходять сотні тисяч добровольців сучасної війни, а в спину їм говорять: « я їх туди не посилав».

 Це одні й ті ж люди, які називають генерала Власова та ще 1,5 мільйона радянських громадян, які воювали проти комуністичного режиму колаборантами та зрадниками, яких заслужено розстрілювали,  але в той же час, з тими колаборантами, хто за підтримки російських військ захватили Крим та частину Донбасу воювати не треба, бо то наші «брати».

 То ми в смерті наших дідів звинувачуємо Гітлера та німців, а ось за смерті наших хлопців на Донбасі, ми, чомусь, шукаємо винуватих серед своїх,  а у путіна намагаємося в очах розгледіти мир.

   Ось така уйня в головах у наших людей, але добре, що не у всіх і це дійсно дає надію, що смерті всіх воїнів: і Другої світової і сучасної російської-української війни були не дарма…