"Він і далі вважає себе месією, без якого все розвалиться" - Богдан Буткевич

"Він і далі вважає себе месією, без якого все розвалиться" - Богдан Буткевич

Якщо ви думаєте, що влада вустами верещук нарешті визнала всю ту лажу, яку вона несла про "2-3 тижні і ми в криму" ці 1,5 роки - то ні. Ну, що вона заявила, мовляв, час чесно визнати, що війна триватиме ще довго.

Хм, не пройшло і 1,5 року, скільки нормальні люди кожен день кричали і намагалися перебити отруйну брехню з телемарафону та вуст подоляків-арєстовічів.

Але не спішіть радіти - оу, нарешті, до влади дійшло.

Зеленський і далі вважає себе месією, без якого все розвалиться. Якому можна все - хамити і обманювати союзників, покривати злодійкувату єрмачню, яка обкрадає все, як в останній день, чмирити будь-що, непідвладне йому в країні.

Тому сорі - я не повірю, що Зе коли-небудь визнає свою провину хоч в чомусь. Не кажучи вже про підготовку до війни.

А ці слова верещук я сприймаю як заявку на участь в перегонах на пост міністра оборони. Адже Резніков перетворився на настільки токсичного і бездарного персонажа, що їм невдовзі прийдеться пожертвувати.

От ця мадам і пнеться знову до корита. Аж слина бризкає. У вигляді типу правдорубних заяв, які типу мають підняти її впізнаваність та популярність. Не ясно, правда, серед кого, але менше з тим.

Так що чекайте чергового банкоголового на посту керівника МО. Це ще якщо Зе не взбрикне ніжкою і не скаже - а ніт, хай Льоша лишається. Ще хоча б на 2-3 тижні. Бо Я так хочу.