"Він і Україна - це протилежні вектори. І українці це зрозуміють, попри все" - Mason Lemberg

"Він і Україна - це протилежні вектори. І українці це зрозуміють, попри все" - Mason Lemberg

Він не був найгіршим президентом в історії України. Янукович був гіршим. А Кравчук - це взагалі істота остання, яка замість підвалин успіху України, заклала передумови всього того лайна, яке ми переживали впродовж 30 років і переживаємо зараз у вигляді війни.

Він не був найгіршим кандидатом в президенти. Теперішній його коаліціянт Юрій Бойко був би гіршим. А Йуля привела би до абсолютного піздєца, тоді б ми дійсно зрозуміли що таке "найгірший".

Я дійсно вдячний йому за те що він не втік і досі вважаю, що це одне з головних його позитивних досягнень, а може і єдине, але я не бачу в цьому жодного його героїзму, а моя подяка більше схожа на "дякую що не нагадив".

Але він не той, ким хоче себе вважати, ким його хотіли б бачити глухі з засцяними очима.

Він так і залишився коротеньким, закомплексованим "хто я?", без жодної ознаки усвідомлення, відповідальності і навіть розуміння того що відбувається.

Йуморіст без йумора, який двох слів без листочка зв'язати не може.

Король рагулів і кугутів, які будуть заливати собі очі сечею лиш би не визнавати своїх помилок.

Людина, яка докотилась до найгірших проявів брєжнєвщини набагато раніше ніж у віці старечої деменції.

Людина, яка не встигши випрати штанці після першого переляку, в момент коли катували людей в Бучі, побігла міряти рейтинги, до яких хворобливо прив'язана і не може жити без цього. Навіть не усвідомлюючи, що це все не має жодного значення без перемоги. І перемога основна ціль, а не місце в рейтингу з видатним українцем Тарасом Бульбою, бо це все надто швидкоплинне і змінне.

Володар яєць, які по факту виявились зовсім не великими і не сталевими, а маленькими (20 штук на кілограм), але за 17 гривень за штуку.

Все це і багато чого іншого, тобто, суть людини, яка не здатна змінитися, породжує лиш огидні флешбеки з минулого як далекого (у вигляді бреєжнівщини), так і недавнього у вигляді януковича, підкріпленого його оточенням і його партнерами в новій коаліції.

І змушує щораз переконуватись, що від росії ми так нікуди і не пішли. Як в принципах суспільного поклоніння сталевим яйцям дорогого правителя, так і в принципах державного крадівництва гуманітарки і їжі для солдата під час війни.

Тому, ми можемо слухати дуже багато масних слів сьогодні, але він і Україна - це протилежні вектори. І українці це зрозуміють, попри все.