"Він вже геть кукухою поїхав? " - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Він вже геть кукухою поїхав? " - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Відомий відеоблогер, а у минулому - міністр і депутат Давід Жванія заявив, що збирається до Гааги на суд по збитому малайзійському Боїнгу, аби заявити що Порошенко, Турчинов та Яценюк влаштували "геноцид на Донбасі", бо хотіли "порвати донецьких", тобто всю донецьку фінансово-промислову групу. Уявіть собі, як на такі заяви відреагують у Гаазі - крім гучного сміху?
Ще Жванія заявив, що він спілкувався з правоохоронцями, але ті йому сказали (!) що переслідувати Порошенка (!!) їм політично невигідно (!!!). Чорт з ним я не згадую скільки справ проти Порошенка уже наклепали ДБР, ГПУ, СБУ, тощо. Я просто намагаюся уявити, як правоохоронці заявляють Жванії таке... Ні, не можу. Настільки уява не працює навіть у мене.
Скажіть, мені одному здається, що Жванія навіть не провокатор - він просто поїхав кукухою? Ну чесно, іншого логічного пояснення цій дичі, де скоро з'являться рептілоїди і світовий уряд, я просто не бачу.
Знаєте, мені стає вже навіть шкода шанувальників ЗЕ. От не щастить їм з інсайдерами. Вони цитували Деркача з плівками - Штати його об'явили російським агентом. Вони цитували Жванію - а той явно спілкується з Бонапартом і відчуває глюки Матриці...