"В Нефтеюганську зробили виставку з украдених в Україні речей" - Антон Швец

"В Нефтеюганську зробили виставку з украдених в Україні речей" - Антон Швец

Росіяни похвалилися тим, що завойовували протягом двох років: газети, дитячі підручники, автомобільні номери, магнітофони, медалі, посвідчення, а ще військова форма і спорядження. Дивно, що забули про гордість російської армії – унітази. Найцікавіший експонат, як на мене.

Організатором стала “Спілка морських піхотинців”. Представники цієї контори кажуть, що головна мета виставки – показати “братство народов”, що колись входили до СРСР. Дуже хочуть розказати “о большом могущественном СССР, где создавалось много разработок, которые применяются сейчас”. Ох вже ці передові радянські технології.

А далі все за сценарієм: спільна історія, спільна побєда, у якості експонату навіть виставили газету “Правда” за 1945 рік. Кажуть, що після “окончания сво” зроблять таку ж. Напишуть у ній про викрадені труси і тарілки.

Ну і так, щоб мозок юних росіян продовжував зменшуватися у своїх розмірах, організатори хочуть проводити “просветительские мероприятия” для школярів і мешканців міста. Усе правильно, молодь має бути в курсі, за що помирають їхні отцы.