"Віра чи хвороба?" - Віктор Бобиренко

"Віра чи хвороба?" - Віктор Бобиренко

ВВС: дайте відповідь на питання: вірите ви в те, що зможете укласти з Путіним мирну угоду? Яка поверне вам усі ваші території включно з Кримом?
Зеленський: Я вірю в це. В іншому випадку я би й не йшов би в президенти України... Це дуже складно, нам потрібна допомога усього світу, але я не втрачаю цю віру.

Тут дійсно потрібен консиліум світових лікарів.
Наш президент має стійкі ознаки психічного захворювання.
Ось на чому можна зробити попередній діагноз:
1) він боїться рейтингів. Потрібно, щоб хтось попрацював над цим. Не можна ж боятися неминучого?! Це така ж данність, як те, що ми усі старіємо. Не можна на відчутті "я не лох, я класний пацан" - дурити довго цілу країну. Недовго можна. І не можна обдурюватися самому. А Зеленський вірить у те, що може нас усіх дурити як завгодно довго.
2) у нього манія переслідування. Він вірить у те, що Порошенко хоче зробити, якийсь переворот. Що купка нациків будують гругом змови. Тому і йдуть переслідування воїнів і волонтерів, тому і відкрили 70 справ на Порошенка. Усі переслідування - від параної.. Хлопчику треба виливати переляк. А я не знаю, чи допоможуть тут бабки-шептухи, чи потрібні консультації якихось серйозних фахівців.
3) ну і звичайно. Віра в Путіна - це точно психічне захворювання. Вірити можна в Бога. Але вірити в можливість домовитися з дияволом - це те, що треба лікувати. А ви ще гляньте на його міміку, коли він каже слова про віру в Путіна. Зеленського кривить так не по дитячому, що хочеться кидати усе і викликати бригаду із найближчої психіатричної лікарні.
Бубочку треба рятувати. А то погано буде усім.

Віктор Бобиренко