"В Росії заарештовано Владислава Суркова, посаджено під домашній арешт" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"В Росії заарештовано Владислава Суркова, посаджено під домашній арешт" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Причина очевидна - саме Суркова зараз будуть робити цапом-відбувайлом за провал Кремля в Україні. Сурков був людиною яка найбільше інформувала Кремль по питаннях України. Саме він керував снайперами на Майдані - була така інформація. Саме Сурков був куратором терористів ДиРи і Луганди у 2014 р.

Саме Сурков був автором путінської концепції "суверенної демократії" що стала підгрунтям для сучасного рашизму. І саме Сурков заявляв, що "України не існує, замість неї є "українство", яке насправді є "растройствам умов". Саме Сурков заявив першим, що єдиний спосіб взаємродії України і Росії це "примушення силою до братерських стосунків". Примушення було продемонстроване в Бучі та в Бородянці.

Весь цей імперський шлейф Суркова псувала тільки одна деталь - він постійно крав. Власне в путінській вертикалі інакше не можна. В гонитві за бюджетами він вкладав у вуха Путіну і його оточенню байки про "українців які жадають визволення". І все було добре, поки Путін на основі ціх байок Суркова не побудував план військової кампанії.

Мені б дуже хотілося аби Суркова судив міжнародний трибунал. Але путінський суд теж непогано. Єдина деталь, ніякого путінського суду не буде. Помурижать і відпустять. В сучасній Росії таке - не тоне. Так що тема Міжнародного трибуналу не втрачає своєї актуальності.