"Вірте і підтримуйте... бо в нас немає іншого вибору" - Олена Монова

"Вірте і підтримуйте... бо в нас немає іншого вибору" - Олена Монова

Коли Байден нещодавно назвав в інтерв’ю Путіна вбивцею, мене почало розривати між двома почуттями: з однієї сторони, коли справжнього вбивцю і воєнного злочинця називають своїм іменем, та ще й робить це президент США, це тішить; з другої сторони — переконання, що плюгава моль цього так не подарує, помститься. І як завжди, зробить це на нашій території, із розряду «а смарі как я магу», і підморгнути Штатам.
Потім те, що мене гризло зсередини, почало знаходити підтвердження у словах речника хуйла Пєскова, який неприкрито почав говорити про те, що у нього є «побоювання» стосовно загострення на Донбасі. Тобто підґрунтя вже почали готувати.
І от сьогодні, 26 березня, окупантами було здійснено прицільний обстріл українських позицій із забороненої Мінськими домовленостями зброї. Це сталося неподалік населеного пункту Шуми Донецької області. В результаті обстрілу чотири військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил загинули, двоє отримали важкі поранення.
Про обстріл вже повідомили ОБСЄ, також ініційоване термінове позачергове засідання групи безпеки Тристоронньої контактної групи і попередньо Україна має згоду ОБСЄ на проведення такого засідання.
Що хочу сказати. В нас вже 7 років війна. СІМ РОКІВ. І вона буде продовжуватись доти, поки живий і при владі Путін. Росія так і буде використовувати збройне протистояння, обстріли і загострення на фронті для того, щоб тиснути на Україну, щоб примушувати на переговорах здавати свої позиції. Але я дуже прошу всіх: вірте у свою Армію. Вірте і підтримуйте всіма доступними способами. Бо Армія здатна захистити державу і стримувати ворога. Будь-яка війна закінчується. Закінчиться і ця, нашою перемогою, бо в нас немає іншого вибору.
Тому загиблим — пам’ять і шана.
Воїнам — наша віра і допомога.
Окупантам — смерть.