"В середу зранку Київ паралізують пробки, яких місто не бачило с часів святого протесту євробляхєрів" - Сергій Фурса

"В середу зранку Київ паралізують пробки, яких місто не бачило с часів святого протесту євробляхєрів" - Сергій Фурса

Цього разу на протест вийдуть найкращі люди країні, остання лінія оборони, рух опору. Виводить їх людина, яка першою наважилася в голос сказати правду – що у Львові містом розпилюють коронавірус із допомогою прибиральних машин. Людина, яка відкрила нам очі на змову. Змову, кінцева мета якої в тумані, але наступний крок – намагання вакцинувати населення як корів.

Ці люди – остання барикада на шляху світової закуліси. Останній рух опору на планеті, що лишився. За ними не тільки наша країна, за ними весь світ. Вже пали бастіони у колись розвиненій Європі. Французи, які відстоювали ідеї республіки, чи Скандинави, які подарували світу сексуальну еволюцію. Британська королева кинула пити, а Австраліці схилили голову. Вони вже пали. Вони всі вже щеплені. І нема їм порятунку. І тільки Україна тримається.

Права була Ванга, коли казала, що найвизначніша битва людства пройде на святих берегах вільного і сильного Дніпра. Тільки зараз стають зрозуміли пророчі слова Нострадамуса.

Фінальна битва буде завтра. Кращі з найкращих вийдуть у Києві. І буде серед них Надія Савченко, яка дарує надію кожному, хто вже подумав, що це він не сповна розуму. Ії приклад надихає і показує, що ці люди не самі. Вона стоїть пліч о пліч з братами і сестрами, які опираються світовій закулісі. І ми маємо молитися за те, щоб з рухом опору нічого не сталося. Адже вони всі соберуться в одному місці. Остання надія людства. Це так небезпечно.

Ми маємо змусити їх подбати про себе. Вони мають принаймні вдягнути шапочки із фольги. Адже хто завадить хтивим масона розпиляти завтра в центрі міста суміш, що зробить із них безплідних біороботів, які будуть керуватися із допомогою чіпів і технології 5G, що дозволить масонам захопити найкращі землі в світі. Хто завадить масонам знищити одним ударом таємної мікроволнової зброї цей рух опору.

Рептилоіди вже давно йшли до цього моменту і зараз між ними і панування на планеті стоїть лише купа сміливців, які розуміють. Які бачать те, що не можуть побачити інші. Які бачать, як вони спочатку створили коронавірус, як змусили повірити у нього весь світ, як взяли під контроль всі світові уряди і всі провідні наукові організації. Тільки російська церква і українські сміливці можуть казати правду в голос.

Вони майже завершили свій шлях. Свою чорну справу. Вони прибрали Дональда Трампа, цей останній бастіон боротьби. І зараз між пануванням над світом і ними стоять лишень прості українці. Які дарують надію. А за це можуть знищити. Саме тому так страшно за сміливців, які зараз їдуть до Києва, прикриваючись купленими сертифікатами про вакцинацію. На шляху яких стоять всі темні сили планети і погана погода.

Проте, надія помирає останньою. Поки в нас лишається надія, поки є сили на боротьбу, поки на включили на повну транслятори 5G, поки українці ще можуть народжувати дітей, треба боротися.