Віталій Панов призначений новим генеральним директором КП «Харківводоканал»

Віталій Панов призначений новим генеральним директором КП «Харківводоканал»

Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Геннадій Кернес, і сьогодні, 4 листопада, Віталія Панова офіційно представили на новій посаді колективу підприємства, передає city.kharkov.ua.

У заході взяли участь перший заступник міського голови Ігор Терехов, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко, директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, колишній генеральний директор КП «Харківводоканал» Іван Корінько.

Як повідомив Ігор Терехов, Віталія Панова він знає давно як професіонала своєї справи. «Це людина системна, у якої є необхідний життєвий і професійний досвід. Упевнений, що під його керівництвом підприємство надаватиме ще більш якісні послуги, примножуватиме свої досягнення, а колектив спиратиметься на нього як на досвідченого керівника», - зазначив Ігор Терехов.

Віце-мер подякував Івану Корінько за багаторічну працю, за те, що зробив підприємство сучасним і вивів «Харківводоканал» на лідируючі позиції в країні. За словами Ігоря Терехова, відтепер Іван Корінько працюватиме на посаді заступника генерального директора підприємства.

Як повідомив Віктор Кітанін, на новій посаді Іван Корінько буде займатися інвестиційними проектами, зокрема, питаннями розвитку та модернізації підприємства на кошти, отримані від Світового банку.

Віталій Панов подякував міському голові Геннадію Кернесу за надану довіру і призначення керівником одного з провідних підприємств міста. Він зазначив, що усвідомлює всю ступінь покладеної відповідальності, і підкреслив, що з колективом підприємства він готовий до вирішення будь-яких завдань і проблем. Віталій Панов також зазначив, що досвід і знання, які йому передав Іван Корінько, стануть для нього опорою в подальшій роботі.

Зазначимо, що раніше Віталій Панов працював заступником генерального директора КП «Харківводоканал» зі стратегічного розвитку.