"В Україні досі є Кіровоградська область" - Павло Бондаренко

"В Україні досі є Кіровоградська область" - Павло Бондаренко

Якщо хтось не знав трохи про людину, на честь якої її названо.

Сергій Миронович Кіров. Справжнє прізвище Костріков. До Жовтневого перевороту співчував "меньшовикам". Потім перебіг до Леніна і його банди. Жорстокий цинічний кар`єрист. Гарний оратор (базікало) і вкрай поганий організатор.

"Астраханський кат" - у 1920 році безпосередньо керував розстрілом демонстрації голодних робітників в цьому місті (до 4 тис. трупів). Як член Політбюро несе відповідальність за організацію Голодомору в Україні.
Ідейний натхненник Постанови ЦВК і РНК СРСР «Про охорону майна державних підприємств, колгоспів і кооперації та зміцнення суспільної (соціалістичної) власності» від 7 серпня 1932 року, яка у народі отримала сумнозвісну назву «Закону про п’ять колосків».

Як Перший секретар Ленінградського обкому ВКП(б) і член "трійки" причетний до сотень позасудових смертних вироків.
Улюбленець Сталіна і його відданий холуй.

1 грудня 1934 року вбитий у власному кабінеті Леонідом Ніколаєвим, який застав свою дружину Матильду Драуле та Кірова голими на дивані. Взагалі Кіров славився тим, що був видатним "бабником".

Ганебну смерть голого Кірова Сталін використав як привід для масових репресій, вигадавши міф про те, що Ніколаєв був учасником "фашистскої змови" й підстеріг Кірова у коридорі Смольного.

Розстріляли й Матильду Драуле. А також і віх її родичів. І всіх родичів Ніколаєва.

Для перейменування Кіровоградської області у Верховній Раді не вистачає 300 голосів. Нова фактична коаліція із "Слуг народу" та ОПЗЖ не хоче.
Бо "Ета же наша історія"...

Ага. Дуже красива історія. Героїчної загибелі одного з кривавих комуняк від кулі чоловіка-"рогоносця" верхи на його дружині.

Післянаписаного.

Народ, який не знає, або забув свою історію, не має майбутнього" (Платон)

Від себе додам: такий народ приречений ходити по колу та ще й по граблям за кравчуками, драчами та яворівськими.

Павло Бондаренко