ВІЙНА ... або "Причин для вашої безсонної ночі немає"...

ВІЙНА ... або "Причин для вашої безсонної ночі немає"...

Читаю всі інтерв'ю представників зеленого кагалу і членів їх сімей. Треба ж відновити і зафіксувати повну картину: як зелені поводились в перші дні вторгнення, а особливо - перед вторгненням.

І от до гумориста Ткача... ------

(якесь нове опудало в "95 кварталі"), який днями розповів, як його "дружині 23 лютого зателефонував брат, який працює у "певних органах" і сказав, що підтвердилася інформація про наступ росіян"(с) (звернімо увагу: зеленський влаштував весь свій кагал - навіть братів дружин трупи кварталу. Вони ж потім і попризначали нам всіх цих зрадників в СБУ типу наумова)... --------

...додається дружина Буданова:

- Чоловік увечері 23 лютого сказав мені, що о 5.00 почнеться повномасштабне вторгнення. Ми зібралися і поїхали до нього на роботу, і з того часу ми перебуваємо не вдома.

Тобто ось яка ница історія.

23 лютого Буданов вже точно знав про напад. Очевидно, знав про неминучість вторгнення і сам Зеленський, і Резніков, і Данілов в чорному костюмі і вся їх кодла.

Натомість, що Зеленський повідомляє у вечірній проповіді до народу від 23 лютого 2022?

- "Причин для вашої безсонної ночі немає", "Наші кордони надійно захищені, створено систему територіальної оборони...". (с)

(для довідки: тероборону Херсона очолив колаборант)

Народу, слугами якого вони начебто є, вони сказали покірно сидіти вдома, чекати вирваних нігтів, зубів і куль в голову у катівнях. Істота на прізвище Василевська-Смаглюк (в міру прикидається депутатом по 96 округу (Буча, Бородянка)), яка раділа, як Портнов "встановлює справедливість" складаючи розстрільні списки "бродячєго прєступного отрєбья", взагалі, прямо 24 лютого закликає своїх виборців "залишатися вдома", "це найбезпечніше місце"(с), "цивільне населення не є їхньою ціллю"(с).

Там невинних людей росіяни і схопили.

Всі ці наволочі потім пояснювали своє людожерське рішення феєричним "бажанням уникнути паніки" і "не втратити 7 мільярдів".

Меру Бучі обласне керівництво призначене Зеленським на запити, як йому діяти, відповіло:

– Ми цікавилися, як нам діяти. Обласне, районне керівництво сказало, що російські війська до Бучі не зайдуть.(с)

(потім Зеленський прибуде в Бучу з посмішкою і руками в кишенях і повісить меру нагороду)

Нарешті сам Зеленський умисно обманював всіх про шашлики, знаючи наперед: ніяких шашликів тисячі людей більше ніколи не скуштують - їх вб'ють мученицькою смертю:

- "Якби ми повідомили, я б втрачав 7 млрд дол. на місяць, і в той момент, коли росіяни справді атакували, вони б нас захопили за три дні"(с).

У дзвони бив лише директор ЦРУ. Чужа для нас людина.

От тільки ось який момент: попри базікання, що "попередити людей було не можна", 22 лютого в ОП зелені провели таємну зустріч. І там, зібравши всіх представників "великого бізнесу" (своїх патронів) Буданов з Зеленським олігархів повідомили, що Росія може напасти.

Тобто олігархів і власні сім'ї вони рятували. Вас - ні.

Всі ці істоти мають за це відповідати.

Джон Сміт