"Війна вже закінчилась, судячи з усього?" - Mason Lemberg

"Війна вже закінчилась, судячи з усього?" - Mason Lemberg

В стрічці промайнули декілька постів про Романа Червінського, офіцера, якого заарештувала СБУ за те що ніби то через "перевищення службових повноважень" з його боку, що нібито привело до торт що ворог обстріляв якийсь аеродром, пошкодив літаки і там же були якісь жертви, двоє людей, якщо не помиляюсь.

Прекрасна легенда: зради не було, обстріляв ворог, а винуватий офіцер.

Ще прекрасніша вона на фоні того, що цей чоловік був одним зі свідків які прямо вказували на причетність єрмака до зливу операції по вагнерівцям.

Але не про те мова. А про те, що серед тисяч подібних обстрілів ворога ці прекрасні люди знайшли винуватого в одному. Знайти зв'язок між фоткою арахамії і подоляка на яворівському полігоні (на якій підставі ці люди там знаходились?) після чого прилетіло і вбило десятки людей за цілий рік так і не змогли. Як і не змогли знайти зв'язку між сюжетами 1+1 і інших істот і прильотами по ремонтних цехах.

Не змогли знайти зв'язку між фотками кіріла тимошенка і прильотами по енергообєктах в Одесі і сотнями інших випадків з владними коригувальниками, але тут, звісно, винуватий саме офіцер. Браво Шерлокам!

А знаєте що ще цікаво? Цікаво те що немічні кугути, які імітують військову солідарність, захищаючи відверту мразоту, чомусь в цьому випадку мовчать.

Як і мовчать моралісти, які десь якимось чином розгледіли в кількох невідомих акаунтах атаку Порошенка на Пташку з обіцянками ніколи не простити наїзди на військових. Де ви, бл@ді?)

Але моє звернення до інших людей. До тих "адекватів", які прикривали своє небажання бачити зраду що привела до мільйонних жертв і втрати 20% території України тим, що "давайте розбиратися після війни".

Ну і чо ви там?

Війна вже закінчилась, судячи з усього?

Чи обстріл одного з тисяч об'єктів - це зрада здаденна (навіть якщо дійсно вина людини була) а парадні марші ворожої армії через колись замінований перешийок чи по вузьких дорогах півночі Київщини з ігноруванням захисту впродовж півроку і втратою сотень тисяч людей і квадратних кілометрів - то таке, дрібниці?