Військові беруть у кільце гору Явірник, де, ймовірно, переховуються бійці "Правого сектору"

Військові беруть у кільце гору Явірник, де, ймовірно, переховуються бійці "Правого сектору"

Під Мукачевим військові беруть у кільце гору Явірник, де, ймовірно, переховуються бійці "Правого сектору"

Про це повідомляє depo.ua.

Як розповіли виданню місцеві жителі, щойно між Великим Березним і селом Забродь під греко-католицьким монастирем Святого Миколая розташувалися 3 броньовики "Кугуар".

Крім того, 2 аналогічні броньовики стоять у села Мирча.

2 вертольоти висадили велику групу в районі біля Чорноголової.

Нагадаємо, у Службі безпеки України підготували рішення про проведення антитерористичної операції (АТО) в Закарпатській області.

На Закарпатті досі переховуються представники "Правого сектору", які влаштували кримінальні розбірки зі стріляниною минулими вихідними. Так, удень 11 липня в Мукачевому сталася перестрілка. Конфлікт почався у спортивному клубі "Антарес", який належить місцевому надепу Михайлу Ланьо. Він стверджує, що представники "Правого сектора" звернулися до нього по допомогу у працевлаштуванні, однак почали стріляти, в МВС додають, що вони застосували гранатомети, знищили кілька міліцейських авто, поранивши кількох міліціонерів і цивільних, один з яких помер. Пізніше стрілянина відбувалася ще й біля АЗС, багатьом бійцям ПС вдалося втекти у гори.

У "Правому секторі" стверджують, що прийшли на зустріч до Ланьо домовлятися щодо припинення контрабанди, котру, за їх словами, "кришує" парламентар.