"ВАГНЕРГЕЙТ - ДОКАЗ ЗНАЙДЕНИЙ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ВАГНЕРГЕЙТ - ДОКАЗ ЗНАЙДЕНИЙ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Боти-єрмакодявки продовжують свою титанічну працю з відмазування голови ОПУ Єрмака, якого у зливі інформації про спецоперацію ГУР і СБУ звинуватив не тільки напряму журналіст Бутусов, а й опосередковано - екс-голова ОПУ Богдан.

Як доказ того, що операції не було єрмакодявки використвують... публікацію в російських ЗМІ. Точніше так. Журналістка російської "Новой газєти" взяла інтерв'ю у експерта Костянтина Машовця, який відомий (це видно по його ФБ) критичним ставленням до заяв і документів наведених нардепами з ЄвроСолідарності. Тобто, сама газета ніби не при ділах - то український експерт таке розповів. Експерта з протилежною думкою - не наведено. Раніше "Нова газета" як доказ відсутності операції навела заяви керівників ГУР і СБУ - їх заяви уже руйнують документи пред'явлені нардепом Ар'євим, екс-головою РНБО Турчиновим і екс-генпрокурором Луценко.

І от саме такий убивчий матеріал єрмакодявки подають як доказ того, що операції не було. Тобто публікація в "Комсомолці" - доказ того що то все російський фейк, а публікація в "Новой Газєте" - доказ, що операції не було. Ви логіку уловлюєте?

Але саме веселе інше. Нардепи від ЄвроСолідарності насправді нікого не звинувачували. Вони заявили, що операція існувала і зажадали створення у Верховній Раді ТСК. Що в цьому бажанні нелогічного? В часи президента Порошенка працювала ТСК по Іловайську - і ніхто з того не робив трагедії, хоча опозиція тоді зробили все можливе аби висновок ТСК був максимально незручний для команди президента Порошенка. Проте саме та ТСК встановила, що метою атак на Іловайськ був ЗуГрес, де міститься така ЗуївськаТЕС, дуже цікава для багатьох олігархів.

І чому ж проблема? Чому б не створити ТСК - тим більше більшість нардепів і так за "Слугами народу"? Та все очевидно. В керівництві "Слуг" дуже гарно розуміють - ТСК швидко знайде докази проведення операції і вийде на реальних винуватців її зриву.

Саме тому боти-єрмакодявки в пошуках відмазок для голови ОПУ не гребують вже навіть російськими ЗМІ. І от тому ТСК мусить почати працювати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко