Вакарчук представив команду своєї партії "Голос"

Вакарчук представив команду своєї партії "Голос"

16 травня лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук презентував команду своєї партії "Голос", з якою піде на парламентські вибори

До складу партії увійшли:

Юлія Клименко, екс-заступниця міністра економіки.

Серед її успіхів, за словами Вакарчука, як колишньої чиновниці є таке: усунуто понад 100 бар’єрів для бізнесу; розроблено і подано на розгляд Кабміну стратегію державної політики у сфері малого і середнього бізнесу; підписано програму Європейського Союзу на суму 95 млн євро для розвитку малого і середнього бізнесу в Україні; підписано програму ЄС для підтримки малого і середнього бізнесу обсягом 2,3 млрд євро; підготовлено і запроваджено реформу системи нагляду (контролю), підготовлено закони для їхнього подальшого ухвалення парламентом; розроблено і затверджено процедури та політики в секторі надання державних послуг; проведено реформу Міністерства тощо.

Ярослав Юрчишин, громадський активіст та екс-голова правління антикорупційної організації Transparency International Україна.

Він працював радником у Секретаря РНБО, спікера Верховної Ради України. Також він був співавтором антикорупційної реформи в Україні. Разом з іншими активістами вимагав створення антикорупційного суду.

Юрій Соколов, доктор медичних наук та піонер у сфері кардіохірургії.

Він уперше в Україні виконав низку складних кардіологічних операцій, а також працював над створенням реперфузійних центрів, де проводять безоплатне коронарне стентування.

Андрій Шараскін, актор, режисер та командир роти, яка захищала Донецький аеропорт.

Від початку серпня 2014 до січня 2016 року він є учасником російсько-української війни. Від 2016 року - заступник командувача Української добровольчої армії з суспільно-політичних питань.

Соломія Бобровська, громадська активістка, волонтер, виконувачка обов'язків голови Одеської ОДА 2016-2017 років.

Вона стала в.о. голови ОДА у 26 років. Бобровська є співзасновницею громадських ініціатив Євромайдан SOS та Допомога ДПСУ.