"Вам це вже не здається" - Олексій Петров

"Вам це вже не здається" - Олексій Петров

Якщо іноді вам здається, що Генеральна, дуууууже генеральна прокуратура та слідчі ДБР трохи того, то вам не здається. Уважно послухавши брифінг адвокатів Петра Порошенка, я можу сказати одне. (Ні, це казати не буду, до діти можуть прочитати). Якщо без матюків, то виявляється, що:

✅ слідчі ДБР для своїх справ беруть інформацію з (УВАГА) Вікіпедії,
✅ слідчі ДБР самі собі нависали доповідну, де було вказано, що начебто директор музею Івана Гончара, хоче знищити ти самі картини Порошенка, які презентував особисто президент України.
✅ спираючись на цю «цедулю» ті ж слідчі того ж ДБР, без постанови суду вдерлись до приміщення музею Івана Гончара (бо там директор начебто хоче знищити колекцію коштовних картин). Після танців із спец призначенцями, слідчі передали картини на зберігання (!!!!!) директору музею Івана Гончара. Ні друзі, я не помилився і вам не вважається. То напевне іншій музей Івана Гончара та інший директор, не той який начебто хотів знищити колекцію картин, а більш другий,
✅ відомості про начебто злочин, який начебто скоїв п’ятий Президент України Петро Порошенко, слідчі ДБР узяли… з сайту Гордона!

Це ще слідчі ДБР не взяли на відома матеріали сайту «Звезда» та етери Соловьова та Кісельова. Але я впевнений, то наступний крок! Уявляєте скільки усього можна нарослідувати?

Якщо ці «фахівці» за держані кошти наймуть бабцю у шапочці з фольгі, то вони взагалі розкриють усі злочини в світі!

Олексій Петров