"Ваш президент не залишив столицю попри серйозні загрози особистій безпеці..." - Mason Lemberg

"Ваш президент не залишив столицю попри серйозні загрози особистій безпеці..." - Mason Lemberg

...і 3 мільйони мешканців столиці не залишили столицю попри серйозні загрози особистій безпеці. І не вивезли свої сім'ї зі столиці, навідміну від вашого президента, коль каклєт та інших арахамій. Внаслідок чого їхні діти були розстріляні в центрі Києва ворожими ДРГ, яких була тьма, бо СБУ бігала за попереднім президентом, який, до речі, теж не залишив столицю попри серйозні загрози особистій безпеці.

... і ще 3 мільйони мешканців Київщини, Житомирщини, Чернігівщини, Сумщини теж не залишили свої домівки, попри серйозні загрози особистій безпеці. Їм сказали залишатися на місцях. Внаслідок чого значної кількості з них вже нема в живих, інші власними очима бачили як катують і гвалтують їх дітей. І як їм далі жити?

Бо ваш президент не залишив столицю, але й не дав можливості іншим залишитись в безпеці.

... і ще 4 мільйони мешканців Херсонщини, Запоріжжя, Донеччини, Луганщини, Харківщини в умовах серйозної загрози особистій безпеці, попри бажання залишити свої домівки, не можуть це зробити. Бо ваш президент не залишив столицю, але й не вивіз навіть дітей з сиротинців і цінності.

... і ще тисячі людей, попри серйозні загрози особистій безпеці йшли голіруч на танки, бо ви не захистили навіть АЕС. Бо ваш президент не залишив столицю і за місяці не організував оборону.

Ваш президент ніхто у порівнянні з подвигом який робили і роблять українці в умовах серйозної загрози особистій безпеці. Реальної загрози, а не казок про те як ваш президент з'їв трупи вагнерівців які на нього "нападали" (де хоч якісь ознаки загрози його безпеці?)

Не кажучи вже про те, що ця прожована казка "боневтік" реально всіх заіпала, особливо в силу відсутності відповідей на запитання чому були здані мільйони людей і мільйони гектарів українських земель коли про це попереджали за півроку до нападу.