"Вата хаває і просить ще" - Олена Монова

"Вата хаває і просить ще" - Олена Монова

Ще перед тим, як гайнути до турків на море, я трохи поїздила Україною, ну і по Харківській області часто мандрую туди-сюди. Так от мене страшенно бентежило питання, з якого дива мужній свисток Пальчевського в благородній сивині понапихували всюди, де тільки можна і навіть ніззя.

Яке відношення людина, яка висувається на посаду мера столиці, має до Чернігівської області, наприклад? А до Харківської яке? Тим часом його єбасос стирчить з-під кожного куща. Силенна купа бордів, силенна купа влитого бабла.

Така масована атака свідчить лише про одне: цього кекса готують не лише на місцеві вибори. Там явно працюють на довгострокову перспективу. Але хто працює, ось основне питання. Я почала шукати, і от вже цілий день сьогодні ару від охуєнних відкриттів. Ну тобто те, що зараз Пальчевський не вилазить з каналів Медведчука, де пишно пиздить з урочистим таблом абсолютно про все, я знаю.

І це багато про що свідчить, приблизно про все. Ну і про його «Євролаб» і передвиборчу здачу аналізів не знає хіба що схимник.
А от багато чого я не знала, деякі речі забула, наприклад, що Пальчевський колись вів на ватному Інтері програму «Про життя» з Андрієм Малаховим. Ага, з тим самим.

А ви знаєте, що Пальчевський свого часу закінчив Воєнний інститут Міністерства оборони СРСР? Погоджусь, це такий собі компромат, на трієчку. Але після того Пальчевський довго жив в Москві, мав російське громадянство і навіть балотувався в ГосДуру від… партії любителів пива. Ну точно чиясь технічна кандидатура, типа нашого Дарта Вейдера. Нє сраслось. Тоді наш кекс повертається до України.

А ви знаєте, що Пальчевський входив до Кабміну Кілі Азірова? В якості першого заступника міністра з питань молоді та спорту. Але недовго, всього три місяці, бо його звідти поперли за… явний російський бекграунд. От тут я вже волала як пароплав. Випиздити з Кабміну Азірова когось за проросійськість — це все одно що вигнати повію з борделю за блядство. Але Пальчевському це вдалось.

А ви знаєте, що Пальчевський лише номінальний власник «Євролабу», такий собі Фунт, а насправді, як свідчать розслідування журналістів, сліди справжніх власників губляться десь в офшорах, в яких люблять плавати росіяни?

А ви знаєте, що після скандалу з аналізами Зеленського «Євролаб» потрапив вже в свіжий скандал з ПЛР-тестами сумнівного походження, які переляканому ковідом населенню втюхували за 16 тисяч гривень? А про те, що «Євролаб» звинуватили в тому, що інформація про позитивні тести деякий vip-ів не надходила до МОЗу вчасно? Наприклад, Валерія Хорошковського, кхе-кхе.

Тобто, що ми маємо на виході. Ми маємо «нове обличчя» для вати, бо фріки типу Ківи або Лукаш з Бондаренко вже застрягли в зубах. Вони разом з Шуфричем і Рабіновичем вже старйо, відпрацьований матеріал. Тому і витягли цього телевізійного вкраїнського Клуні з сивими скронями, сумнівними грошима і таким самим бекграундом.

Ну а те, що його тези повністю збігаються з російськими і медведчуківськими наративами, так це як раз та сама нямка, яку вата хаває і просить ще. І Пальчевський дасть ще, можна навіть не сумніватись. Буде дискредитувати і знищувати все українське. Робити все, що скаже таваріщ Мєдвєдчук. Хоч з голою дупою і балалайкою на Хрещатику танцювати. І якщо треба буде, навіть затьмарить вульгарний артистизм Мері Поппінс-Верещук.

Олена Монова