"Вава і велика однатища" - Алла Комарова

"Вава і велика однатища" - Алла Комарова

Другий день не можу вгамувати істеричні всхліпування, коли бачу метання «Вава і велика однатища».

Вава: Дамо всім! І ніхто не уйде обіженим! Але тіки тим, хто вже другий раз встиг на 19 грудня!

Нарід: формує зранку черги, які за щільністю наближаються до щільності чорної діри, хоча ще вчора (мені щастить проходити щодня на автобус повз районну поліклініку) там вже було більш-менш вільно та спокійно, бо за два тижні капець якої суворої червоної зони звикли вже, що той ваш сертифікат не всрався нікому (а ті рівно два заклади, де в мене його питали, я любовно занесла у список найулюбленіших).

Нарід, що купив фейкові сертифікати: а мог би і більше дати! Я три тищі заплатив за нього!

Експерти: влада їбанулась /закреслено/ популістичні анонси влади щодо виплат не мають під собою економічного обґрунтування.

Блогери: Вава, а де гроші візьмеш? З отого мільярду дерев, що ти саджав, випилиш?

Вава: так, всім! Але не дєньгамі, а сертифікатом у спортзал і на концерт!

Нарід: Єєєєєє, басейн нашару!

Нарід, що купив фейкові сертифікати: так ми не пойняли, це нам що, не получіццо отримати гроші?

Експерти: влада їбанулась /закреслено/ доцільність виплат за вакцинацію у вигляді цільових сертифікатів на спортзали та розваги в умовах, коли вакцинація провалена у сільській місцевості, ставить під сумнів її потенційну користь.

Блогери: Вава, в тебе що, ще не всі куми з 95-го кварталу пристроєні на потоки? Кому там ще не вистачило присісти на схеми по відмиву?

Вава: (мовчить)

Вавин посіпака: Ви все не так пойняли! Не всім, а тільки тим, хто вакцинується після 19 грудня, а не до. І виплачувати будуть ті, хто сплачує податки!

Нарід: та ідіть ви у сраку, клоуни зелені

Нарід, що купив фейкові сертифікати: так шо, ми зря потратілісь?

Експерти: (видають неперекладну гру слів)

Блогери: (просто ржуть)

А тим часом напруження майже по всьому периметру кордонів росте у геометричній прогресії, Британія остаточно переходить з режиму «глибокої занепокоєності» у режим «чистимо кулемет», Німеччина трішки оговталась і знов поставила на паузу вмикання новенької блискучої труби Північного потоку-2, США мовчки надсилають нам патрони, а весь світ із охуєванієм спостерігає за тим, як сранараша розстрілює старий радянський розвідувальний супутник на орбіті, ледь не поціливши при цьому у власних космонавтів там неподалік.

Машину часу хочеться вигадати хоча б для того, аби почитати підручники з історії, видані десь там у 2200-х роках.