"Вчора чи позавчора Кремль витягнув на світ медведчука" - Mason Lemberg

"Вчора чи позавчора Кремль витягнув на світ медведчука" - Mason Lemberg

Той розродився кремлівськими програмними тезами про майбутнє України.

Нічого нового, нічого дивного, нічого цікавого.

.... якби на це не відреагувала банкова, розказуючи до Медведчук ніхто і взагалі не важливо що він говорить, його взагалі слухати не треба.

І ця реакція банкової нагадує мені ситуації коли до мене в МОЇ коменти приходять якісь зальотні тіпи розказувати мені, що в мене нема жодної фотки, я ніхто і вони не будуть зі мною більше спілкуватись)

Якщо медведчук ніхто, то якого хера ви його коментуєте? Причому бачив вчорашній коментар подоляка, і сьогоднішній якогось чергового пафосного центру, який проїдає бюджетні кошти, несучи хйню. Тобто, є реакція на рівні державних установ про людину-ніхто. Це перше.

По-друге: я мабуть пропустив, але коли телеканали, що беруть участь в єдиному марафоні повернули гроші в бюджет, коли рубльові блогери повернули вкрадені гроші за ті дні, коли їхні ефіри і їхні пости були присвячені обсиранню Порошенка на основі висерів медведчука? Він ніхто, його ж слухати не треба. Хіба ні?

По-третє: якщо медведчук ніхто, чоловік який навіть громадянства не має, то що в Україні досі робить його телеканал 1+1? До речі, інша частка телеканалу належить іншому негромадянину коломойському. Це як взагалі? Під час війни, телеканал на єдиному марафоні належить двом негромадянам, включно з кремлівцем?

По-четверте: якщо медведчук ніхто, то чого його соратники досі у ВР, досі приймають там рішення, досі не сидять ітд. Навіть наявність їх на волі свідчить про те, що він не ніхто.

По-п'яте: обмін медведчука, в принципі - це добре. Ну це точно краще його відпущеної дружини, відпущеного ківи, портнова та інших с_котів.

Але це що сталося після обміну, зокрема останні реакції з запевненнями, що медведчук - ніхто, трохи нагадують дитячий садок.

Це коли дитина (по поважній причині) насрала в куточку і намагається переконати себе, інших дітей і виховательку, що нічого не сталося і зовсім не смердить.

Те, що кремль спробує використати медведчука було очевидно. Навіть з тої позиції, що його обміняли на таку кількість таких людей (Азов з Маріуполя). І не розуміти цього може дійсно хіба що дитина з садочку.

І якщо ви прийняли це рішення (я вважаю, воно було правильним), то будьте добрі дограти цю гру до кінця, усвідомлюючи що медведчук отримав нове життя і ним ще спробують походити.

А не трубіть про перемогу, коли у ворога в запасі ще надто багато аргументів і ходів.

Хто зна, може вам прийдеться ще зернові угоди підписувати не з шойгу, а з медведчуком, чи імплементувати нову формулу штайнмайєра, чи бігти в Білорусію на переговори, чи в Стамбул з "мирною угодою" за секретними настановами.

Не дай Боже.

Але, власне, довбойобська легковажність неусвідомлення того, що ворога не можна перемогти просто ігноруючи його чи якісь неприємні події, чергова "перемога" чи "мир" чи "медведчук ніхто" В СВОЇЙ ГОЛОВІ і приводять до страшних речей.

І я б дуже не хотів щоб через це легковажне довбойобство, ігнорування ворога і перемогу над ним "в своїй голові" Зеленського коштували Україні чергових життів українців.