Вдень бойовики 25 разів обстріляли позиції сил АТО, - прес-центр

Сьогодні відбулось бойове зіткнення біля Маріїнки.

16 квітня в зоні проведення Антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях зберігалася тенденція щодо зменшення кількості збройних провокацій з боку бойовиків ДНР і ЛНР.

  25      - -Фото: ua-ru.info

"Загалом злочинці провели 25 обстрілів, переважно зі стрілецької зброї", - повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Разом з тим, на Донеччині в районі населеного пункту Бугас неподалік міста Волноваха противник здійснив два постріли по наших позиціях із гармати калібром 152 міліметра, а в районі Пісків вів вогонь із гармати калібром 122 міліметри та 120-ти міліметрових мінометів, чим грубо порушував Мінські домовленості", - йдеться у повідомленні.

За інформацією штабу АТО з 15.35 до 16.00 в напрямку Авдіївки злочинці випустили близько 10 мін із 120-ти міліметрового міномету.

Чорновіл вважає, що Калашнікова вбили кримські тітушки за борги з Антимайдану

"Також поблизу Авдіївки та Опитного злочинці обстрілювали наші позиції із зенітної установки. Неподалік Маріїнки сталося бойове зіткнення із застосуванням обома сторонами стрілецької зброї, в ході якого підрозділи АТО змусили ворога відступити", - наголошують у штабі АТО.

Військові повідомляють, що на Луганщині в районі селища Донецький бандформування обстріляли опорний пункт сил АТО зі стрілецької зброї.

"Також бойовики тричі обстріляли українські позиції неподалік села Сокольники Новоайдарівського району. Сили АТО відкривали вогонь тільки у відповідь", - резюмують у відомстві.

Нагадаємо, що сьогодні штаб АТО інформував про шістьох поранених українських військових за минулу добу.

За інформацією голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, на Луганщині бойовики обстрілюють сили АТО з мінометів, гранатометів і танків.


Джерело: http://ipress.ua/