"Вечерний квартал" - Иван Лютый

"Вечерний квартал" - Иван Лютый

На сцене Елена Кравец в роли телеведущей Натальи Мосийчук и Владимир Зеленский (комик) в роли президента Владимира Зеленского.

М: Пане президенте, давайте, допоки журналісти не зібрались, поговоримо без камер, як друзі, так би мовити тет-а-тет. Я ж нікому, ви ж мене знаєте.

З: Да, знаю я тебя! Ни раз мою жопу спасала, спасибо тебе за это. Ну, что там у тебя? Давай по быстрому! Пока никого нет. И камеры точно выключены?

М: Вимкнені, вимкнені, не хвилютесь! В мене до вас кілька запитань. Перше. Чи не вважаєте ви, що це ваше опитування - йобана сцятина?

З: Эмм.... этот опрос покажет истинное мнение людей. Я ж обіцяв народовладдя, ось, виконую.

М: Але ж тих, хто буде проводити опитування будуть тупо пиздити! Всі соцмережі дискутують тільки, щодо способу - як пиздить.

З: Мы уже продумали этот вариант. Мы поставим опрашивать детей. Детей же они бить не будут?!

М: Пане президенте, а наскільки це відповідає законодавству України, долучати до опитування неповнолітніх дітей?

З: Скажу вам по секрету, что Конституцию Украины читаю исключительно по утрам и применяю ее сугубо по назначению. Правда жестковато получается, но такая уж доля президента, а с Денисовой я уже договорился, не волнуйтесь, она скажет, что все законно.

М: Ви такий винахідливий і все для наріду, все для наріду. І останнє запитання, а то бачу вже журналісти збираються. Скажіть будь ласка, який підсумок опитування?

З: 1. Йди нах.. наркоман;
2. Перестань скорочувати армію, підор;
3. Коли перестанеш здавати Україну, гандон;
4. Де бабки з ковідного фонду, мразь;
5. Чому досі Коломойський не сидить, погань.

М: Я ж казала йобана сцятина!

Ivan Luti II