«Велика Британія почала власне розслідування стосовно причетності Московії до Brexit» - Олег Пономар

 «Велика Британія почала власне розслідування стосовно причетності Московії до Brexit» - Олег Пономар

Чим ближче до лютого (звіт міністерства фінансів США про майно та кошти оточення Путіна), тим жорсткіша риторика США: Державний департамент США закликав Московію виконати #Мінськ та віддати #Крим Україні.

Пішло ехо від справи Манафорта: центральний виборчий комітет Великої Британії повідомив про початок власного розслідування стосовно причетності Московії до #Brexit.

Україна подала до ООН нову свіжу жорстку резолюцію щодо Криму.

Україна та Саудівська Аравія готують угоду про оборонну співпрацю.

Космічні аґенції України та Канади підписали Меморандум про взаєморозуміння.

"Газпроме, ґудбай" (почав про це писати ще три роки тому): Газпром вперше за 19 років показав збиток за три квартали поспіль.

*

COVFEFE = COFFEE + AFFIDAVIT. My guess: "Papadopoulos, be careful"

Друзі, я відгадав той загадковий твіт, який Трамп написав 31 травня 2017 року — "Covfefe" — і відразу через шість годин його стер. Це було попередження Пападопулосу, аби той тримав рот на замку.

Спецпрокурора Мюллера було призначено на посаду 18 травня 2017. І він почав з Флінна та Пападопулоса. Трамп дізнався, що Пападопулос хоче визнати свою провину (affidavit) і надіслав йому чорну мітку-погрозу-попередження.

Довідка: Пападопулос — радник Трампа під час виборчої кампанії. Аґент Кремля? та комунікатор команди Трампа з Московією. Його кличка у вузькому колі — Coffee Boy.

Дати. Події. Імена. Контекст. Манери. Характер. Все збігається.

Олег Пономар