"Великий розвідник" - Джон Сміт

"Великий розвідник" - Джон Сміт

За тиждень до втечі орків з Херсону в черговому інтерв'ю ліпить умняк, що "ознаки підготовки до втечі" це орки "вводять нас в оману", а насправді у Херсоні готуються гризти землю в обороні.

В результаті Генштаб ЗСУ втратив можливість спланувати операцію і розгромити втікаючих орків під час переправи, коли вони найбільш вразливі, нанести їм значно більші втрати, ніж вони понесли, не дозволити зберегти угрупування і техніку в боєздатному стані. Тобто саме нашого супер-розвідника ворог ввів в оману.

Але цьому провалу розвідки (черговому) оцінки в державі так ніхто і не дав (вчергове).

Буданов - "герой", далі розповідає про каву "у Криму до кінця весни-2023" після поперднього "до кінця 2022" і "ракет на 2-3 залпи". І ніхто не питає: а чому тобі розвідники доповідали з-під Білорусі ще за місяць про підготовку вторгнення, а ти мовчав?

А тим часом новий провал розвідки: орки побудували наймасштабніші мінні поля в світі на Півдні, а ми не побачили. І восени Залужний констатує, що "наші розрахунки виявилися невірні, бо ми мали проходити по 30 км / день". Тобто знову в розрахунки хтось надав помилкові ікс і ігрек.

Але і це знову не розслідується. Розбір польотів щодо некомпетентної розвідки очолюваної некомпетентним спецназівцем, який замість стратегічної розвідки займається диверсіями рівня підрозділу ССО (безумовно потрібними, але НЕ ЗАМІСТЬ стратегічної розвідки), ніхто не проводить знову.

Ми рухаємося до наступного провалу. 100% даю.