"Via ТГ Зелені чоловічки" - Олег Шарп

"Via ТГ Зелені чоловічки" - Олег Шарп

Що відомо про ситуацію в Луцьку:

- Ім’я терориста – Максим Кривош, але називає він себе Максим Плохой. Виріс у родині інтелігентів, навіть навчався в духовній семінарії.

- Кілька разів відсидів у в’язниці. Перше ув’язнення тривало 6 років, вийшов, коли йому було всього 24 роки. Ще 8 років майбутній терорист відсидів у в’язниці за створення і керування бандою. Під ув’язнення написав книгу «Філософія злочинця».

- Нещодавно завів сторінку в Твіттері та інших соцмережах, де виклав свої вимоги. Показово, що веде аккаунти російською, хоча проживає в україномовному середовищі.

- Вимоги у злочинця досить специфічні: спочатку він вимагав, аби голови судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков, а також низка політиків і олігархів записали та виклали на ютубі свої зізнання, що вони «терористи в законі». А Зеленський мав змусити усіх дивитись фільм «Земляни». Після цього, «луцький терорист» почав через заручників збирати якомога більше журналістів поблизу місця захоплення автобусу.

- «Луцький терорист» може бути інструментом дестабілізації в Україні в період відпочинку Зеленського на адмінмежі з Кримом, де можуть відбутись таємні переговори з Путіним чи його посланцями – для схиляння українського президента якнайшвидше пристати на вимоги Кремля. Вибухи поблизу станцій метро в столиці, повідомлення про більше, ніж 50 замінувань по всій країні і захоплений автобус цілком вписуються в звичний сценарій дій російських спецслужб.

- Ситуація з Луцьком чітко доводить деградацію спецслужб, які прогавили, як колишній в’язень та пацієнт психлікарні (поки це не доведено) виставляє фото з нелегальною зброєю. Головним чином деградувала СБУ під керівництвом друга дитинства Зеленського Івана Баканова. Згадайте, навіть під час гарячої фази російсько-української війни, цивільні громадяни в мирних містах почували себе в безпеці. А тепер СБУ не може впоратись зі своїми фукнціями.

Додам, що всі ці дії сінхронізовані із приїздом до Києва швейцарського президента. Мета кураторів: показати Європі розгул злочинності та некерованість державою з причини її Failed state.

Бажаю, щоб все закінчилось без жертв, всі інші розбори польотів - потім.
* * *

Але ж презЕдент все тримає під особистим контролем, егежбо?

Helgi Sharp