"Вибачте, бо не в усіх пам'ять як в золотої рибки" - Mason Lemberg

"Вибачте, бо не в усіх пам'ять як в золотої рибки" - Mason Lemberg

Для того, щоб "вороже ІПСО" і "агенти кремля" не топтали бідного міністра оборони і керівника ГУР та інших вельмож, треба небагато: не купляти яйця по 17 гривень і бульбу по 22, а після того не нести дічь що яйця продаються кілограмами і сталася "технічна помилка" в екселі чи бухгалтерській програмі.

А також не пиздіти різну хуїту про "рак путіна", його двійників, перевороти російських олігархів і ракети, що мали закінчитись 4 обстріли тому та іншу неадекватну брєдятіну, яка характеризує якість роботи служби і адекватність керівника.

Вибачте, бо не в усіх пам'ять як в золотої рибки.

І тоді ніяке "вороже ІПСО" не підкопається.

А все інше якраз і схоже на "вороже ІПСО", точніше на типову поведінку "тої сторони".

Яка постійно говорить про наслідки, забуваючи сказати про причини (обстрєлялі Бамбас, забуваючи що обстріляли його тому що ви прийшли на НАШУ землю) і полює на відьом у вигляді іностранних агентов.

І абсолютні паралелі в методах й інструментах, замість адекватних публічних пояснень і адекватних публічних дій, не дають іншого вибору здоровим людям як сприймати відповідних персонажів через призму аналогії з ворогом, тим більше що їхні дії, їхня поведінка і їхні пояснення дуже далекі від європейських практик.