"Вибачте, емоції..." - Олена Кудренко

"Вибачте, емоції..." - Олена Кудренко

Кишеньковий телеканал офісу президента FREEдом почав лізти у приватні повідомлення громадян, зокрема на мій особистий номер, як мешканки прифронтової території. Буцімто мені щось від них може бути потрібним чи корисним.

Мені, яка в шоці від сум з бюджету, що виділяються сьогодні на сльозливі шоу тітки з Кварталу.

Мені, яка опинилася незахищеною з боку російського кордону акурат на момент повномасштабного вторгнення росіян у Харківську область.

Мені, яка гидує командою пох...їстів, що зібралася на Банковій з 2019 року. Не вийшло там команди державотворців, захисників, професіоналів тощо. Бачимо ж, що не вийшло.

Мені, яка в курсі подій, помилок влади. Яка розуміє, завдяки кому ми тут ще живі (і це не ті, кого рекламує телеканал FREEдом).

Невже там такі недостатні рейтинги, що вони йдуть по приватним номерам громадян України? Щодо порушення приватності, нав'язування свого неприйнятного контенту людям, які свідомо не слухають та не дивляться цих халявщиків - я лише спалахую злістю.

Чи ви мало біди принесли в Україну як мінімум починаючи з 2019-го року?..

P.S. Давайте чесно. Чому ми так сприймаємо ці нав'язування? Бо вони ще б додому до мене постукали: здравствуйтє, мы тут іщем зрітелєй/чітатєлєй!

Зараз росіяни обрали нову тактику - мало того, що щодня обстрілюють наші прикордонні території. Тепер це ще й літаки з некерованими (або керованими, що не дуже й відрізняється за методами роботи саме росіян) бомбами. Я кожної ночі засинаю зі страхом, що прилетить до мого будинку. Кожної. Кожної, с...ка, ночі.

Я по пунктам розкажу, як зелені нас послабили за останні 4 роки. Як відкинули нас назад у обороні.

Як серце сжимається під час кожної повітряної тривоги, знаєте? Коли вона саме в Харкові? Бо коли якісь регіони можуть не дістати, то всю Харківську область - МОЖУТЬ. Всю, наскрізь.

І тут, на цьому фоні, ці зелені потворні нав'язування. Ще цього не вистачало. Їх у двері - вони в вікно...