"Вибачте, за те що занурю вас в реальність, але..." - Mason Lemberg

"Вибачте, за те що занурю вас в реальність, але..." - Mason Lemberg

Про яку помсту ви зараз кажете? На підставі чого у вас з'явились думки про помсту, окрім ваших емоцій?

Тиждень тому харківський суд відпустив навідницю, "робота" якої закінчилась жертвами. Місяці 2 чи 3 тому з України взагалі втекла директор київської школи, яка теж наводила взамін за обіцянку призначити її міністром освіти. Теж суд відпустив, поліція відпустила, прикордонники.

То про яку помсту людям, які знаходяться далеко в російському тилу і ймовірно охороняються, ви говорите, коли державні органи не здатні карати навіть їх дрібних спільників тут, затримавши їх, маючи докази проти них? Наголошую, мова йшла про людей на руках яких кров.

Так, є й ті, кому більше не пощастило і хто присів. Але такі теж живуть надіями і готуються до помсти. А чого їм не готуватися, якщо кандидат в президенти від партії путіна не тільки не сів в тюрму, а й навіть не втратив позицій і далі є особою, яка зберегла політичний вплив на прийняття рішень в Україні. І шуфрич. І інші десятки таких. І тисячі рядових партійців, більша частина з них ідейні українофоби і зрадники.

Вони живуть, наводять, надіються, сподіваються, чекають.

В них є підстави чекати: їхня структура збереглася. Їхні люди збереглися. Товариш портнов з спокійно виїхав з України, дочекатися кращих часів, щоб знову повернутися разом з його 25-річним сином-волонтером, бо він за версією патріота Данілова батько трьох неповнолітніх дітей віком 25 років. Ну і патріот данілов, який пише дуже патріотичні твіти ніяких інших претензій до багатодітного батька портнова не має, як і поліція, СБУ.

Чи ви теж будете під дурника косити і як данілов, вдавати що не розумієте скільки тисяч жертв на руках цієї мразі? Помстимось? Дістанемо? Де будете шукати? Ну і камон, він же тут був, в 2 метрах від вас, його випустили, порушивши при цьому закон.

Чи інший, не менш кричущий приклад, коли цивільна шарійовська zeлупа, яка вивергала відверто злочинні, сепаратистські меседжі аж до вторгення раптом стала допитувати полонених. І більшості з вас це подобається. І мало хто з вас задає собі запитання а як так взагалі сталося? Як так сталося, що цивільний має допуски допитувати полонених? Навіть без його політичного і ідеологічного бекграунду. А з його політичним бекграундом - це взагалі пздець. А хто сказав, що головне завдання цього чувака те що він робить (а який сенс його "роботи", до речі? Щоб що? Щоб переконати людей, які прийшли нас вбивати? А для чого це робити в принципі?), а не витягування якнайскоріше найбільш потрібних для ворога людей? Хто це перевіряв? Хто за це буде нести відповідальність?

Тому про яке покарання якихось пілотів на території ворога, ми зараз мріємо, коли в нас в тилу не можуть покарати якусь лршару, від наводки якої загинули люди?

А ті, кого навіть покарали сидять і чекають, щоб адвокати єфремова порішали як з єфремовим, рубаном, савченко, штефою, цемахом, беркутом.

Ніхто не боїться наводити, корегувати. Бо вся система прекрасно працює поки ми мріємо про помсту.

Й саме тому на наступний день після Бучі можна підписувати секретний указ про переговорні позиції в Стамбулі, після Вінниці - зернові угоди. Про Кременчук, Київ, Харків, Нікополь ітд, взагалі всі забули. Тому, звісно "помстимось" з такою пам'яттю. Ага.

Так, до речі, про пам'ять: буквально позавчора всі дружненько проігнорували інфу про прохання України не карати Білоруську СССР санкціями ЄС. А це не тільки винуватців стосується, точніше їхнього відмазування, це стосується й схеми постачання товарів подвійного призначення які досі йдуть через цю недокраїну і з них будують ракети, які нас будуть вбивати. Але так "ми помстимось", ігноруючи. А що нам?

Правда, поки не зрозуміло, кому будемо мстити. Адже за офіційною державною позицією, озвученою не пізніше ніж місяць тому в усьому винуватий путін і як тільки його не стане, то так відразу ах і ох, побєдім. То ж віримо в рак путіна і переворот олігархів і все само за нас вирішиться.

______

Я теж вірю і сподіваюсь, що колись це станеться і ми помстимось. Що знайдуться люди, які мають більшу пам'ять ніж 3 дні і відчуття справедливості, що пронесуть свою історичну місію крізь роки і помстяться за кожну сльозу, не кажучи вже про кожну краплинку крові, але станом на сьогодні в мене немає жодних підстав обіцяти що ми не забудемо і помстимось. Бо забули. Бо не помстились навіть тим, хто вже був в наших руках і в кого на руках наша кров.