Висока ймовірність повномасштабного вторгнення Збройних Сил РФ до України

Висока ймовірність повномасштабного вторгнення Збройних Сил РФ до України

Про це повідомив перший заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов, повідомляє ipress.ua/.

"Іноді, для збереження життя і здоров'я українських військових і місцевих жителів, ми змушені вести вогонь, але навіть у такій ситуації, ми ніколи не ведемо вогонь по населених пунктах, там можуть перебувати цивільні Українці", - заявив він.

"Виходячи з наявної у нас інформації, залишається високою ймовірність повномасштабного вторгнення Збройних Сил Російської Федерації ", - наголосив він.

Повідомляється, що у Генеральному штабі Збройних Сил України відбулася зустріч Першого заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковника Геннадія Воробйова і командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Дроздова з командувачем Військово-Повітряних Сил Збройних Сил США в Європі генералом Френком Горенке.

Під час зустрічі Перший заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов розповів про ситуацію на сході країни і особливості проведення АТО.

Зокрема про відсутність прогресу у виконанні Мінських домовленостей протилежною стороною конфлікту і їх постійне порушення з боку російських терористів.