"ВИСТАВА ПРОВАЛИЛАСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ВИСТАВА ПРОВАЛИЛАСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Виставу довго готували. Вклали великі гроші. Але вистава провалюється, глядачі виходять з залу, в акторів летять обгризки яблук. І тоді на сцену вибігає режисер - рятувати ситуацію. Знайомо?

Помилуйтеся на допис. От він, режисер провокації навколо Пташки з Азовсталі. Кілька днів на мережах крутили цю тему. Звинувачували прибічників Порошенка у цькуванні. І що? Топові блогери-порохоботи писали пости про те що не можна цькувати людину за переконання, і що огидно засуджувати військову. В коментах порохоботи дякували Пташці за мужність. А в той самий час шанувальники ЗЕ, устинівські голосята та інші дотичні, билися в істериках і сипали погрозами масової фізичної розправи. "Ви перейшли межу", "вас оберігає лише наше терпіння", "ви пожалієте, але буде пізно". Я нічого не пропустив?

Гей ви, межоперехідники! Вам нагадати хто виграв вибори до Києвради, попри старання влади і дотичних? А нагадати вам як напередодні вторгнення колона порохоботів розтягнулася від Михайлівської до Банкової через Хрещатик, а ви тоді істерили коментами від "звідки їх стільки?!" до "з кулеметів їх!" Щось помінялося? Так помінялося. Чимало порохоботів пройшли фронт. А чимало прибічників ЗЕ втратили майно і рідних, бо підготовка до травневих шашликів чомусь не захистила від окупантів.

Без перебільшення, градус ненависті з боку противників Порошенка вчора злетів до рівня Скабеєвої і Соловйова. Злетів так, що проти волі виникло питання - а чиї боти насправді хейтили Пташку? Чи не грандіозна провокація все це? Що провокація не зайшла, було очевидно.

І от, на сцену вийшов режисер. Вітаємо. Дуже раді за нагадку про технології розколу суспільства і про політтехнолога що працював на регіоналів. Нагадаю лише, крім всього переліченого Михайло Подоляк був ще й безпосереднім керівником Анатолія Шарія, в часи коли вони обоє працювали в "Обозрєватєлє". Так-так, це коли сам Єрмак був помічником одіозного нардепа-регіонала Ельбруса Тедеєва.

Спектакль провалився. Актори психують, несуть відсебятину і цим лише множать гармидер. Режисер судомно намагається виправити ситуацію.

А нам чомусь навіть не смішно. Пташку шкода. Сподіваюся все у неї тепер буде добре.