Vivat coprophagus

Vivat coprophagus

Навіть не пам'ятаю, коли вас вперше наїбали...

Певно, з вальцманом. Це було легко, думати не потрібно: все вписувалось в концепцію: у всьому винуваті євреї.
Хто ж думав, що ви виберете зелень і концепцію потрібно буде терміново міняти.

Потім був "аснаватель партії регіонів". Ваших маленьких півкуль не висталило для того щоби почитати, що там за історія. І який проект задумувався і що з нього стало. І коли "аснаватель" його покинув.

Потім пішла жвачка: ліпецька хвабрика, сівастопольльській завод і вішенька на торті: апшор на три штуки баксів.
Кстатє тут теж промашка вийшла. Але хто ж знав, що ваш ізбраннік буде мати реальний бізнес в расі, ухилятися від податків і маніпулювати з нерухомістю.
Але тоді ви жерли: гівно лізло вухами, а ви жерли ще й причмокували.

Далі пішла важка артилерія: вбив брата. Пересічному довбойобу надоїли терміни офшор, сліпий траст. Воно, конєшно, щось страшне і протівне, но не понятне. А тут просто: вбив брата. Ну заведено так у них, у вальцманів: вони регулярно братів вбивають.

Вже ніхто з авторів цих "сенсацій" не приховував сміху, вони вже вас дурнями відверто звали, но ви жрали, ви їли гівно, аж за вухами лящало.

Потім були Гладковські. Склалося враження, що ви прямо на родовище чорної ікри наштовхнулися. Ви півтора роки купалися в цьому басейні.

Кожен раз, коли інформація виявлялась неправдивою, ви облизувались і чекали на інше гівно. Я вас порадую: його ще буде багато. Поки будуть гівноїди - доки буде інформаційне гівно.

Скільки разів вас потрібно наїбати, щоби у вас з'явився (ні, не розум, на це надії немає) хоча б інстинкт?

Іван Виговський