"Вийшло нове дослідження від центра ім. Разумкова" - Мирослав Гай

"Вийшло нове дослідження від центра ім. Разумкова" - Мирослав Гай

У вересені 2019 року Зеленському довіряли 79%, а не довіряли 13,5%

У лютому 2020 року довіряють 51,5%, а не довіряють - 41%

Менш, як за півроку кількість тих, хто довіряє Зеленському, зменшилася на третину. Водночас відсоток тих, хто недовіряє зріс у три рази.

Це обвал, ознаки близької катастрофи.

Зазначу, що через те, що команда Зе активно взялася за руйнацію та підминання державних інституцій, то у довіра у них ще менша.

Уряду Зеленського-Гончарука повністю довіряють лише 3,6% і це, напевно, найрізкіша втрата довіри за всю історію України, виправте коли помиляюсь.

Разом з тими, хто здебільшого довіряє уряду виходить тільки 28%.

Не довіряють уряду – 64,5%

Різко змінився негативний баланс довіра-недовіра у прокуратури. На Рябошабці та його офісу повністю довіряють тільки 2,6% (18,6%), а от недовіряють – 67,7%

Про що це говорить?

Відсутність справжньої комунікації, замість роликів, яка потребує зворотнього зв'язку, постійні скандали, глупі, відверто ідіотські публічні заяви Слуг Народу, провальна економічна політика, репресії - все це з'їло рейтинг оточення Зеленського, а тепер їсть і його самого.

А в цей час в країні війна.

Інфантильний вибір громадян боляче вдарить не тільки по кожному з нас, але й по регіону і Європі в цілому.

І вже зараз ми бачимо, як Росія готує плацдарм по захопленню влади в Україні її агентурою.

Глушилки російських каналів на Сході відключили вже півроку як, українське телебачення в супутниках закодоване, більшість телевізійних каналів мають або нейтральну до РФ, або відверто антиукраїнську риторику, окрім кількох опозиційних з малими долями охоплення глядача.

Рейтинги партії Медвєдчука ростуть, а Портнов вже відверто пише у себе в телеграмі, що вони(проросійські сили) прийдуть до влади після Зеленського.

При цьому, кожного дня продовжується кампанія дискредитації в російських та проросійських ЗМІ Петра Порошенко попри те, що він давно вже не президент. І зрозуміло чому. Бо, поки що, немає іншої політичної фігури, яка б мала ресурс, реальну, а не фейкову партію, з живими людьми, та сприймалася б світовимм лідерами і, до того ж, мала б відверто проукраїнську і антипутінівську позицію.

Тому така грандіозна загроза, що переможуть проросійські сили.

А якщо ми їх зупинемо, то тут у ПТН ПНХ готовий план другої воєнної кампанії.

За будь-яких умов, наразі, тактично РФ перемагає, а ми можемо тільки зробити цю перемогу, як найдорожчою, і запобігти її перемозі у стратегічній перспективі.

І відсидітися вдома не вийде, бо криза зачепить всіх, як і новий етап війни.

Мирослав Гай