"Воїни спецпідрозділу «Group 13» ГУР знищили ракетний катер «Івановєц»" - Кирило Данильченко

"Воїни спецпідрозділу «Group 13» ГУР знищили ракетний катер «Івановєц»" - Кирило Данильченко

"Північний захід Чорного моря потрібно очищати від мін, у тому числі й тих, що дрейфують, при цьому не давати російським кораблям фізично перебувати там, щоб не піднімалися гелікоптери для огляду суховантажів.

Плюс дрони розмінування, вони потрібні і для проникнення на рейди, щоб повторювати атаки на зразок тієї, що вивела з ладу «Оленегорский горняк».

Після зимових штормів бонові загородження на вході в бухти знищені і є добрі шанси повторити успіх.

Різні експерименти з підводними БпЛА, з БпЛА, які несуть ударні ракети, служать очима для вильоту авіації з крилатими ракетами, продовжаться.

Росіяни зазнали важких втрат, отримали дрон у танкер, отримали в катер, разом з паліативом ППО, отримали у ВДК і отримають ще" - я, 30.01. 2024.

"У ніч з 31 січня на 1 лютого 2024 року воїни спецпідрозділу «Group 13» ГУР знищили ракетний катер «Івановєц» Чорноморського флоту РФ.

Судно ворога перебувало на рейді озера Донузлав у тимчасово окупованому Криму.

Внаслідок прямих влучань у корпус російський корабель зазнав пошкоджень, не сумісних із подальшим рухом ― «Івановєц» дав крен на корму і затонув.

Вартість втраченого державою-агресором корабля становить орієнтовно $60-70 мільйонів доларів.

Пошуково-рятувальна операція російських окупантів на Донузлаві, згідно з попередньою інформацією, успіху не мала" - ГУР.

Я це люблю. Вечного вам заплыва, моржи.